Fanoušci budou moci s klubem zhodnotit sezónu a zahrát si hokej s hráči

Zveřejněno 21.02.2011 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Je dobojováno. Od září jsme mohli sledovat snažení hokejistů SKLH Žďár nad Sázavou o ligové body a v závěru pak v paly-off jejich heroický, avšak marný boj o postup do semifinále. Nyní nastává čas bilancování a hodnocení uplynulé sezóny. Letos se ho můžete aktivně zúčastnit i vy.
Nechceme předjímat, jak bude hodnotit sezónu vedení klubu, trenér a hráči, ale asi by se dojmy z letošního hokejového soupeření daly shrnout do neutrálního hodnocení „dobrý“. Podrobnější zhodnocení však necháme na těch kompetentních a především sami fanoušci a příznivci si sami udělají názor na to kolik radosti a spokojenosti jim letos hokejisté nabídli.

Co bude nyní následovat? V nejbližších týdnech budou dohrávat své soutěže ještě mládežnické týmy. Hráči si užijí zasloužený odpočinek a od května začne vše na novo. Vedení klubu bude muset zajistit především finanční zabezpečení příští sezóny a začne se vytvářet, či spíše dotvářet tým pro příští ročník druholigové soutěže. Začne letní příprava pro "áčko" i pro mládežnická mužstva.

Nejprve však dojde k závěrečnému zhodnocení sezóny, které letos proběhne formou veřejné tiskové konference, na kterou budou pozváni, jak zástupci médií, tak všichni fanoušci a příznivci žďárských Plamenů. Bude se hovořit jak o výsledcích, o tom proč to třeba nebylo lepší, jak to bude příští rok s trenérem, ale třeba také o „kauze“ odchodu některých hráčů těsně před vrcholem sezóny. Na jakékoli otázky novinářů, ale i veřejnosti budou připraveni odpovídat manažer klubu Miloslav Šimon, trenér „A“ mužstva Petr Kuchyňa, kapitán týmu Jiří Plachý a šéftrenér mládeže a zároveň nejproduktivnější hráč Martin Sobotka.

Akce proběhne v pátek 25.února v 15:45 v zasedací místnosti v prvním patře hlavní budovy zimního stadionu. Jménem klubu zveme na toto setkání všechny příznivce, fanoušky a zájemce o informace.

Ihned po skončení tohoto mítinku, proběhne od 18:00 přátelské utkání hráčů „A“ mužstva a fanoušků. Případní zájemci o účast na tomto zápase, se mohou hlásit a domlouvat se s představiteli fanklubu, který má tuto záležitost ze strany fanoušků na starosti. Kontakty najdete v sekci FANOUŠCI – FANKLUB

Dále pak ve spolupráci s našim mediálním partnerem TV Vysočina připravujeme televizní besedu na téma „žďárský hokej“, ve které bychom rovněž zhodnotili minulou sezónu, možná i nahlédli do té budoucí a řekli si něco o největších problémech, které nás v současné době pálí a to třeba nejen po sportovní stránce. O termínu vysílání, vás budeme předem informovat.