Informace vedení SKLH Žďár nad Sázavou

Zveřejněno 14.02.2011 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Dnes bylo zveřejněno oficiální zdůvodnění odchodu hráče „A“ mužstva Aleše Koželuha, ve kterém uvedl jako důvod ukončení své aktivní činnosti, svůj nesouhlas se způsobem vedení a řízení klubu, které v této své zprávě popsal. Přinášíme stanovisko vedení klubu k této věci.
V současné době se veškeré aktivity klubu soustředí pouze na nadcházející vrchol sezóny play-off, na které se jak vedení, realizační tým, hráči, stejně jako fanoušci těší celý rok a celý rok pracují, aby si tento závěrečný hokejový svátek užili. Nepovažujeme nyní za vhodné a důležité se k názorům Aleše Koželuha vyjadřovat a rozpoutávat další výměny názorů, spory a žabomyší války, které by mohly v tuto nejnevhodnější chvíli zbytečně rozkližovat mužstvo a odvádět pozornost od důležitých úkolů na ledě. Chtěli bychom, aby se hráči plně soustředili pouze na svůj výkon v závěrečných zápasech sezóny a přinesli svým příznivcům ještě příjemné hokejové zážitky. Z těchto důvodů, se vedení klubu společně s trenérem prvního mužstva Petrem Kuchyňou, rozhodlo nereagovat na zmíněné prohlášení.

Některé názory a výtky ke způsobu vedení žďárského hokeje jsou však natolik závažné, že slibujeme všem příznivcům (i odpůrcům) žďárského hokeje, že se tímto budeme zabývat bezprostředně po skončení účasti „A“ mužstva v play-off. Poté bude následovat oficiální písemné vyjádření vedení klubu a následně uspořádáme mítink s fanoušky a veškerou veřejností, případně i s novináři, kterého se zúčastní členové nejužšího vedení SKLH, trenér „A“ mužstva i jeho hráči. Zde pak bude provedeno zhodnocení celé sezóny, vše podrobně vysvětleno a zodpovězeny jakékoli dotazy či připomínky. Zatím si každý může v klidu celou věc promyslet, utvořit si vlastní názor a připravit si otázky na věci, které ho zajímají.

Na závěr bychom chtěli ubezpečit celou hokejovou veřejnost, že veškeré kroky jsou činěny v té nejlepší víře a s těmi nejlepšími a nejčistšími úmysly se žďárským hokejem. Žádáme všechny příznivce, aby se oprostili především od útoků na hráče a trenéra, kteří jsou odhodláni v nadcházejících zápasech odevzdat maximum svého úsilí a prodloužit co nejdéle letošní sezónu. Naopak vyzýváme skutečné fanoušky, aby se semkli, táhli s týmem za jeden provaz a svoji podporou pomohli mužstvu, tak jak to již mnohokrát dokázali.

Miloslav Šimon
generální manažer SKLH Žďár nad Sázavou