Štěpánek dnes za Rebely

Zveřejněno 29.01.2011 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Těsně před uzávěrkou přestupního termínu došlo ještě v kádru žďárského týmu, ke dvěma změnám. Plameny si s havlíčkobrodskými Rebely „vyměnily“ dva hráče na střídavý start.

Foto: Veronika Marková

Již od pondělí trénuje v Havlíčkově Brodě u svého loňského trenéra Jaroslava Benáka, talentovaný útočník ze Žďáru Petr Štěpánek. Svými fyzickými parametry i hokejovými schopnostmi zaujal brodské trenéry natolik, že mu vyřídili střídavý start a dnes pocestuje s týmem Rebelů do Olomouce k zápasu 41.kola 1.hokejové ligy. Štěpánek ovšem zůstává hráčem Žďáru a měl by být plně k dispozici i trenérovi Plamenů Petru Kuchyňovi, který s ním pochopitelně počítá i do zítřejšího důležitého klání proti Trutnovu.

Na oplátku získal SKLH Žďár z Havlíčkova Brodu Martina Hadravu, který je jednou z hlavních opor místní extraligové juniorky, kde patří k nejproduktivnějším útočníkům. Dvacetiletý forvard má kromě juniorského týmu také patnáct letošních startu v áčku Rebelů a dvakrát se objevil v dresu Chotěboře. Hadrava se tak stal desátým hráčem v týmu Plamenů se střídavým startem, které bude mít trenér Kuchyňa k dispozici pro závěr sezóny. S největší pravděpodobností jej uvidíme již v zítřejším duelu proti trutnovským Drakům.