V domácí premiéře hostíme tuto středu Velké Meziříčí

Zveřejněno 16.09.2008 | redakce
SKLH Žďár nad Sázavou HHK Velké Meziříčí
2., středa 17.9.2008 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HHK Velké Meziříčí ZNS - VEL
Po loňské sezóně strávené v krajském přeboru opět uvidíme na našem stadionu druholigový hokej. A hned náš první druholigový zápas na domácím ledě bude mít pořádný náboj, když naším soupeřem bude okresní rival z Velkého Meziříčí.
Ten podával v přípravném období na rozdíl od našeho týmu výborné výkony, které vyvrcholily výhrou v ligové Třebíči těsně před startem soutěže. Z tohoto pohledu pak překvapilo zaváhání v prvním kole, když na domácím ledě vcelku jednoznačně nestačil na Uničov. Start do nové sezóny si tak po loňském úspěšném play-off určitě představoval jinak. Naopak naši hráči jeli do Nového Jičína s vědomím, že v přípravném období nevyhráli ani jediný zápas. O to větší bylo překvapení, když z ledu loňského vítěze základní části odvezli dva body za výhru v prodloužení.

Protože však bylo odehráno právě toto jediné kolo, napoví o skutečné formě obou mužstev mnohem více vzájemný souboj. Doufáme, že se náš tým bude moci spolehnout na vydatnou podporu našich fanoušků, tak jak tomu bylo v závěru loňské sezóny, kdy „plný dům“ dotlačil naše hráče k vítěznému tažení krajským přeborem a zaslouženému postupu do druhé ligy.

Fanoušci obou týmů, kteří nebudou moci vidět toto derby na vlastní oči, mohou sledovat průběh zápasu na www.onlajny.cz.

Utkání SKLH Žďár – HHK Velké Meziříčí začíná v 18:00.

Upozornění pro návštěvníky:

Vzhledem k očekávanému zájmu fanoušků jak domácích, tak hostů, lze opět očekávat kolem osmnácté hodiny fronty na vstupenky a hrozí nebezpečí že divák, který přijde pět minut před začátkem, stráví první minuty utkání ve frontě. Otevřeme sice provizorní druhou pokladnu, avšak po zkušenostech z loška víme, že to stejně nestačí. Proto doporučujeme zakoupit vstupenky co nejdříve, pokladna bude otevřená již od 16:30. Výhodu mají držitelé permanentek, kteří již tyto fronty absolvovat nemusí.