Vítejte na nových stránkách!

Zveřejněno 12.09.2008 | SKLH
Vítejte na nových stránkách SKLH Žďár nad Sázavou. Po několikaměsíční přípravě jsme včera, při příležitosti tiskové konference spustili tuto naši novou webovou prezentaci.
Je to takový náš dárek žďárskému hokeji k blížícímu se sedmdesátému výročí. V té souvislosti můžete vpravo nahoře vidět jednak klasické logo klubu „Ž“, které se však prolínavě střídá s novým logem speciálně vytvořeným právě k nadcházejícímu výročí a které nás bude provázet celou sezónou.


Myslím, že rozdíl v úrovni předchozích a těchto stránek je viditelný již na první pohled a grafici firmy e-sports odvedli skvělou práci. Rozdíly však nebudou jen ve vzhledu, myslím, že brzy najdete všechna vylepšení, která tento web posouvají na opravdu profesionální úroveň. Nejdůležitější však bude udržet dokonalou aktuálnost a mnoho novinek, prostě aby zde návštěvník vždy našel něco nového a fanoušek získal dokonalý servis. K tomuto účelu je v současné době vytvářen ve spolupráci s firmou e-sports redakční tým, který bude mít obsah stránek na starosti. Tento tým je zatím 3-4 členný, ale ještě ho budeme chtít posílit, proto pokud by měl někdo zájem v něm pracovat (články, reportáže, rozhovory, aktuality, výsledky…), nechť se ozve na adresu redaktor@hokejzr.cz , je to velmi vhodné např. pro studenty.


Přestože jsme před spuštěním webu finišovali doslova ve dne v noci, není vše ještě hotové na 100% (např. některé sestavy mládeže, doplnění fotek…). Rovněž redakce se teprve začne rozjíždět, takže články budou zatím přibývat možná pomaleji. Proto vás chci požádat o pochopení a trpělivost. Věřím, že se vám bude tento náš nový web líbit, budete na něj hrdí a myslím, že mohu za firmu e-sports i redakční tým slíbit, že bude natolik zajímavý, že jej budete navštěvovat stále častěji.