V září se rozjede oblíbený hokejový nábor a pro milovníky bruslení veřejné hodiny

Zveřejněno 26.08.2024 | Redakce
Ostrá sezóna se nezadržitelně blíží a s ní přichází i období pro milovníky veřejného bruslení a pro ty nejmenší hokejový nábor.

Hokejový nábor


Vedení klubu se pro letošní rok rozhodlo nenavyšovat poplatek za hokejový nábor těch nejmenších. Platí cena z loňské sezóny a to 2000 Kč za celou sezónu. „Přemýšleli jsme o navýšení, protože všechno se zdražilo a u náboru těch trenérů potřebujeme mít opravdu hodně. Ovšem, když jsme viděli to nadšení a elán dětí, když Martin přivezl pohár mistra světa na Farská humna... Prostě věříme, že se ta energie a chuť promítne i do náboru a možné zdražení by některé nerozhodnuté rodiče mohlo odradit a to jsme nechtěli, proto nakonec převážila myšlenka ceny podržet z loňské sezóny“ přidává pohled generální manager klubu Martin Nečas.

Hlavním trenérem náboru je pro aktuální sezonu oblíbený trenér mezi dětmi Luboš Nevěčný. „Máme pár nápadů, jak nábor oživit a přimět děti, aby mimo naučení se bruslení, chtěli u ledního hokeje zůstat i v dalších letech. Je to něco co nás trápí. Děti se naučí bruslit, ale hokej hrát nechtějí. Pokusíme se změnit vnímání dětí na hokej a snad se nám podaří aspoň některé u hokeje udržet“ přemýšlí Luboš Nevěčný. První hodiny náboru jsou v plánu od prvního víkendu v září, přesněji 7. a 8. září vždy v 9 hodin ráno. Rozpis náboru je k náhledu na této stránce vždy na následující dva týdny. https://www.softkom.biz/Softkom/schedulesportis.aspx

Hlavní trenér náboru:
Luboš Nevěčný
Telefon: 604 406 620

Veřejné bruslení


Podobná, respektive stejná rovnice platí i v případě nastavení cen pro veřejné bruslení. Ceny zůstávají beze změny a první volné hodiny pro veřejnost jsou v rozvrhu hodin od 15. září.

Ceny pro veřejnost:
Dospělí 80 Kč
Děti do 15 let 50 Kč
Doprovod 30 Kč