WOOD SYSTEM = DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Zveřejněno 18.08.2024 | Redakce
Společnost WOOD SYSTEM je předním dodavatelem dřevostaveb po celé České republice. Za využití výhradně certifikovaných materiálů od předních evropských výrobců a odborného know-how, které naše společnost získala během 21 let stabilního působení na trhu, se značka stala synonymem pro kvalitní domovy.

Zkušenost a reference


Úspěšně jsme realizovali více než 700 projektů. Naše společnost se může opřít o bohatou historii výstavby kvalitních dřevostaveb, a to nejen v oblasti rodinných domů a rekreačních objektů, ale i staveb občanské vybavenosti. Naši zákazníci se tak mohou spolehnout na naše dlouholeté zkušenosti, profesionální přístup, servis a kvalitu.

Individuální přístup


Zabýváme se výhradně výstavbou netypových domů dle individuální projektové dokumentace. Stavbu jsme schopni zrealizovat na klíč nebo do různé fáze rozestavěnosti, vždy dle konkrétní dohody a přání zákazníka. Jsme přesvědčeni o tom, že každá stavba, ať je to rodinný dům, chalupa, nebo malá víkendová chatka, by měla být přizpůsobena potřebám svých majitelů. Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis.

Garance cen i termínů


Dodržíme Vám dohodnutou cenu i stanovené termíny výstavby. Nepožadujeme složení jakékoli finanční zálohy před zahájením stavebních prací – první platba probíhá až po dokončení hrubé stavby.