Hledáme posily do redakce! Chceš nabrat zkušenosti a zážitky?

Zveřejněno 17.08.2024 | Redakce
Žďár - Baví tě hokej nebo obecně sport? Chtěl(a) bys psát texty a dělat rozhovory přímo s hokejisty? Pokud ano, tak redakce Žďáru nad Sázavou shání posily do týmu!

PŘIHLÁŠKY


Přihlášky posílej na ondrej.cerny@esports.cz s krátkým motivačním dopisem doplněným o pár informací o tobě.

KOHO HLEDÁME?


Redaktora nebo redaktorku našeho webu. Hodila by se nám posila do redakce – můžeš psát reportáže ze zápasů, pozvánky na utkání, dělat rozhovory s hráči nebo trenéry nebo psát online textové komentáře pro známý web onlajny.com.
Kluky i holky! Ve sportu je i několik žen, které jsou opravdu nesmírně talentované a dotáhly to hodně daleko. Takže určitě se nám může ozvat každý.
Nejlépe mladého člověka. Nejideálnější je, když jsi student(ka) střední školy. Samozřejmě pokud jsi starší a lákalo by tě to, napiš nám také.

CO BUDEŠ POTŘEBOVAT?


• Nadšení – všechno dalšího tě naučíme. Pokud nemáš žádné zkušenosti s psaním nebo další tvorbou, neváhej se přihlásit taky. Když budeš mít zájem, do všeho se dostaneš.
• Zájem o hokej – pokud tě baví hokej a máš trošku přehled, bude pro tebe vše lehčí.
• Gramatiku – každý děláme chyby, ale i v češtině se dá posouvat. Přesto by zájemce měl mít cit pro jazyk – vědět, kde se píše „Y/I“ nebo kam patří čárka. Takže pokud ti nedělají či nedělaly problém diktáty, je to pro tebe další plus.

CO ZA TO BUDEŠ MÍT?


• Vstup zdarma na všechny zápasy Žďáru. Pokud budeš chtít navštívit venkovní zápas, bude ti zařízena akreditace.
• Zážitky a náhled do zákulisí hokeje ve Žďáru. Budeš se potkávat s hráči, trenéry, případně s nimi dělat rozhovory. S některými si utvoříš přátelské pouto.
• Finanční ohodnocení (vhodné především pro studenty), kteří si chtějí přivydělat.
• Zkušenosti a možnost posunout se. Pokud budeš šikovný(á) a budeš pracovitý(á), můžeš jet na zahraniční akci s firmou eSports.cz.

NAKOPNI SVOU KARIÉRU A DOSTAŇ SE NA NEJVÝZNAMNĚJŠÍ SPORTOVNÍ AKCE SVĚTA


Webové stránky hokejzr.cz a hodně dalších sportovních webů v České republice spravuje firma eSports.cz, pod kterou spadají i textové přenosy onlajny.com. Tato společnost má na starost i mnoho dalších projektů a plno našich bývalých nebo současných redaktorů se podívalo pak na zahraniční akce.
Pracovně se můžete podívat třeba na mistrovství světa mužů, výjezd za zápasy NHL v New Yorku, Bostonu, Washingtonu, Philadelphii nebo turnaje Euro Hockey Tour, které se konají ve Finsku, Švédsku a Švýcarsku.
Naši šikovní lidé dostali pracovní nabídky jako redaktoři hokej.cz, NHL.cz, případně to dotáhli ke správě sociálních sítí české hokejové reprezentace či Tipsport extraligy. Firma eSports.cz má několik dalších skvělých projektů, a když se budeš snažit, můžeš se posunout pracovně i ty.