Minulý víkend proběhl hokejový kemp Martina Nečase

Zveřejněno 14.08.2024 | Redakce
Minulý víkend, přesněji 10. a 11. srpna, patřil zimní stadion na Bouchalkách hokejové mládeži. Právě v těchto dnech se zde odehrál úplně první ročník hokejového kempu pod taktovou hráče NHL a české reprezentace Martina Nečase.

HOKEJOVÝ KEMP


Sobota i neděla byla zaměřena na bruslení a herní činnosti jednotlivce. Na mládež čekaly v obou dnech čtyři tréninkové jednotky na ledě a dvě jednotky v tělocvičně, kde se hráči zaměřili na rozvoj týmových dovedností a správného strečinku pod dohledem Miloše Peci, mimochodem kondičního trenéra Martina Nečase. Pokud si k tomu připočteme neuvěřitelné teplo, které se postupně vkrádalo i do prostor zimního stadionu, byl to pro mladé hokejisty a hokejistky pekelný víkend plný sportovních zážitků. Na dotaz, jak viděl kemp Martin Nečas st., odpověděl: „Byl to parádní víkend, byla radost vidět zápal dětí, které se chtějí zlepšovat. A vedle všech trenérů, rodičů, hráčů a lidí v organizačním týmu, bych chtěl poděkovat i partnerům bez kterých by to nešlo," pochvaloval si generální manager klubu.

HRÁČI V ROLI TRENÉRŮ


Své dovednosti a hokejové umění vedle Martina Nečase, který dlouhodobě prokazuje, že přes svůj hokejový úspěch a nesporný talent zůstává i nadále především skvělým člověkem, předávali hráči Martin a Tomáš Kautové, Petr Koukal a z řad žďárského týmu pak Jiří Půhoný, Dominik Dušek, Martin Sejpal, Jaroslav Ludvík, Petr Štěpánek, Lukáš Jícha či Jakub Řehoř, který nastupuje za dorost Pardubic.

TRENÉŘI


Bez trenérského týmu by se kemp uskutečnit nemohl a tréninkové jednotky pro hráče organizoval Martin Sobotka, kterému sekundovali David Pazourek a Jirka Plachý. Kompletní tréninky gólmanů řídil Milan Řehoř. Office měl na starost kondiční trenér Miloš Peca. „Chtěl bych poděkovat trenérům a hráčům, nejenom Martinovi Nečasovi, ale všem kteří za dva dny odvedly obrovské penzum práce.“ uzavírá hodnocení víkendu Martin Sobotka.

VIDEOREPORTÁŽ

FOTOGALERIE | SOBOTA


FOTOGALERIE | NEDĚLE