Začíná prodej permanentních vstupenek!

Zveřejněno 30.07.2024 | Redakce
PRODEJ PERMANENTNÍCH VSTUPENEK JE NAPLÁNOVÁN NA PONDĚLÍ 5. SRPNA, KDY SE ZÁROVEŇ OTEVŘE I KLIDOVÁ PRODEJNA VČETNĚ FASHOPU. KOMPLETNÍ INFORMACE, TÝKAJÍCÍ SE CENY VSTUPNÉHO NALEZNETE V TOMTO ČLÁNKU.

AKČNÍ PERMANENTKA

Klub před aktuální sezonou dokázal udržet hlavní opory týmu Jirku Půhoného a Dominika Duška, kteří v minulé sezoně dokázali v produktivitě vévodit celé druhé lize, kdy průměrně připisovali dva body na zápas. Když si k tomu připočteme, že se vedení podařilo domluvit přestup Petra Koukala, který sám o sobě je obrovským lákadlem pro celou druhou ligu, úspěšné jednání s matadory Janem Wasserbauerem, Petrem Štěpánkem, který se vrací po tříleté odmlce, produktivního Tomáše Mlynáře, gólmana Martina Sejpala, nebo pokračování veterána a kapitána v jedné osobě Martina Plevy, je zřejmě, že se v této sezoně má žďárský fanoušek na domácích zápasech na co těšit.

Start prodeje permanentních vstupenek je připraven na pondělí 5. srpna od 15 hodin, kdy se zároveň v nové sezoně otevírá klubová prodejna, která i nadále patří mezi frančizové prodejny značky BAUER. Prodejna se zaměřením na hokejovou výstroj uvedené značky je jediná na Vysočině!

Vedení klubu se navíc i na základě velmi dobré zkušenosti z loňské sezony rozhodlo podpořit prodej permanentních vstupenek zajímavou akcí. Při koupi permanentky, která pro letošní sezonu, kdy domácí tým odehraje 21 - 23 domácích zápasů (o rozlosování vyšel samostatný článek) byla stanovena na cenu 1680 Kč, při ceně jednorázového vstoupeného 100 Kč, tak fanoušek ušetří 420 - 620 Kč.

Klub navíc kupující, kteří si koupí permanentku do konce září odmění klubovým tričkem v hodnotě 399,- Kč. Tričko si kupující v prodejně může vyzkoušet a odejde tak s velikostí, která mu nejvíce sedne. „Myslím, že cena permanentky v kombinaci ohlášených hráčů je více než zajímavá, a když si k tomu připočteme klubové triko s motivem 85 let hokeje ve Žďáru neměl by oddaný fanoušek klubu s nákupem váhat,“ komentuje prodejní akci Michal Šimek.

PERMANENTKA PRO AKTIVNÍ FANOUŠKY

I v letošní sezoně budou moct aktivní fanoušci, kteří na stadionu vytváří skvělou atmosféru a jsou tak pomyslných šestým hráčem mít možnost koupě permanentky za speciální cenu. Cena je stanovena na částku 1470 Kč. Permanentku je možné koupit pouze po předložení fanouškovské karty. A jak se stát aktivním fanouškem a získat fanouškovskou kartu? Zde jsou samozřejmě nastavená pravidla skupinou Šakal Patriots. Prvním krokem je kontaktovat jednoho z představitelů této skupiny, který vám velice rád poradí s registrací (kontakt naleznete na následujícím odkaze, případně je můžete kontaktovat přes jejich oficiální stránku na Facebooku).

JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY

Tento rok zvolilo vedení klubu stejný model pro skladbu cen, včetně jednorázové vstupného na druholigová utkání, která byla použita v loňské sezoně. Jedinou změnou je zdražení jednorázového vstupné o 10 Kč na rovnou sto koronu. Držitelé průkazů ZTP/ZTP+P a děti do 120 centimetrů budou chodit na mistrovské zápasy zdarma. „Zdražení vstupného o deset korun je zvoleno citlivě i s ohledem na kupující. Na druhou stranu klub přivedl další posily, druhá liga je zase kvalitnější, a i nastavená cena bude v celé druhé lize patřit spíše k těm nižším co se jednorázového vstupného týká,“ vysvětluje cenovou skladu Michal Šimek.

„Měli jsem podměty z minulé sezony, zda zůstat u parametru děti do 120 cm zdarma, nebo přejít na 140 cm, případně udělat permanentku na 10 zápasů. Nakonec jsme se rozhodli všechno ponechat tak jak je, vyjma právě jednorázové vstupného. V době, kdy se všechno zdražuje je zdražení o 10 % přímo úměrné a stále platí, že je zde možnost koupě permanentní vstupenky a tím pádem vás jeden zápas vyjde na 80 Kč,“ uzavírá cenovou politiku manager klubu Martin Nečas.

Kompletní přehled vstupného, včetně vstupného na přípravné zápasy a veřejné bruslení naleznete ZDE.