Realizační týmy mládeže sezóna 2024/25

Zveřejněno 30.05.2024 | Redakce
V nové sezoně se klub rozhodl obsadit všechny věkové kategorie mládeže. To znamená, že se pod střechu žďárského zimního stadionu vrací juniorská soutěž. Přes těžkosti v obsazení zůstavá i kategorie 9. třídy. Novinkou jsou přesně definované přestupy mládeže. Níže si můžete přečíst složení realizačních týmů u jednotlivých kategorií.
NÁBOR
V aktuální sezoně se o nábor těch nejmenší bude starat sehraný tandem Luboš Nevěčný a Zdeněk Řehoř. K rukám jim bude zatím neupřesněný počet asistent z řád hráčů, případně pomocných trenérů.

DĚTI PRVNÍHO STUPNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY
Pozici hlavního trenéra pro kategorie 1. & 2. a 3. & 4. třída zastává v této sezoně David Pazourek. Mezi trenéry, kteří budou Davidovi k ruce patří například David Marek, Martin Sobotka, Jan Miroslav, nebo Lukáš Pošvic. Vedoucí Václav Marek.

MLADŠÍ A STARŠÍ ŽÁCI
O tyto dvě kategorie se z pozice hlavních trenérů bude plně starat sehraný tým Milan Řehoř (hlavní trenér u starších žáků) a Vojtěch Šír (hlavní trenér mladších žáků), k ruce jim budou trenéři a vedoucí mužstev - Ludvík Říčan, Roman Sobotka, Martin Kuřítko.

DOROSTENECKÉ KATEGORIE
Největší novinkou je zařazení kategorie Junioři do soutěží, které se budou hrát v této sezoně ve Žďáru nad Sázavou. Podle regulí ČSLH musí klub začít nejnižší soutěží, která je pro uvedenou kategorii vypsaná a tou je Regionální liga juniorů. Tým juniorů povede František Dočekal, za kategorie dorostu má zodpovědnost hlavní trenér Jiří Plachý s asistentem Martinem Malenovským. Devátou třídu má na starost Miloslav Čermák. Vedoucí dorosteneckých kategorii je Věra Smažilová.

TRENÉR GÓLMANŮ
Kompletní starost v klubu o gólmany všech věkových kategorii má Milan Řehoř.

Kompletní realizační týmy naleznete ZDE

PRAVIDLA PRO PŘESTUP MLÁDEŽE

Na základě nedobrých zkušeností z minulých let a především z loňského ročníku, kdy nám v průběhu sezony začali děti odcházet do jiných měst se klub rozhodl přistoupit k transparentnímu postupu při odchodu z klubu, ať už formou hostování, nebo trvalého přestupu. Informace jsou k nalezení na webu klubu v MLÁDEŽI (https://hokejzr.cz/zobraz.asp?t=prestupy-mladez)

O přestupy mezi kluby se starají - Trenér SpS (Sportovní středisko) Milan Řehoř a od kategorie 9. třída Trenér DK (Dorosteneckých kategorií) František Dočekal.