Sedmé místo Plamínků a ocenění pro fanoušky turnaje!

Zveřejněno 30.04.2024 | Redakce
Z mezinárodního turnaje se naši mladíci vrátili s krásným sedmým místem a navrh s oceněním pro nejlepší fanoušky turnaje!

V prvním hracím dni se naši mladíci postupně utkali s hráči týmu Nového Jičína, který porazili 6:5. Následovala trochu nešťastná prohra s Mad East Košice 10:7, ovšem v zápětí potvrzená forma výhrou nad Kolínem 11:7. První den turnaje byl zakončen překvapivou, ale hodně cennou remízou s hráči Bílých Tygrů Liberec A v poměru 8:8.

Druhý hrací den se skupinová fáze dohrávala s hráči Olomouce B, kterou Plamínci doslova rozstříleli v poměru 17:1. Tato výhra a bilance 3 výhry, 1 prohra a 1 remíza znamenala, že se mladíci v nadstavbě utkají s hráči Slovenské Trnavy a Třineckých Ocelářů o konečné 7 místo.

V prvním zápase nadstavby nejdříve mladíci těsně prohráli s Trnavou 9:8, ovšem pak jednoznačná výhra nad Oceláři Třinec A v poměru 8:4 znamenala, že se v poledním zápase o konečné umístění utkají opět s hráči ze Slovenska. Plamínci se z prvního zápasu poučili a po vítězství 6:2, si odváží vedle množství sportovních zážitků i konečné 7. místo z 18 týmů.

Celková bilance 6 výher, 1 remíza a 2 prohry je v porovnání českých týmů skvělou vizitkou. Určitě stojí za zmínku remíza s Bílými Tygry Liberec A a výhra nad Oceláři Třinec A.

Mladíky celým turnajem provázelo fandění početné skupina rodičů, kteří si za celkovou podporu odnesli diplom pro nejlepší fanoušky.

Plamínkům i jejich rodičům klub děkuje za skvělou reprezentaci!