Mezi hlavní partnery klubu vítáme španělskou firmu LANA

Zveřejněno 03.11.2023 | Redakce
Máme zprávu, kterých není nikdy dost. Mezi naše hlavní partnery klubu vítáme Španělskou firmu LANA, se svoji českou divizi ve Ždírci nad Doubravou.
Velkou zásluhu na nové spolupráci mají generální manažer Martin Nečas a místopředseda klubu Vojtěch Šír. „Každá doba přináší nové výzvy a ta aktuální i mnoho otazníků, proto najít partnera, který by svým plnění rovnou zapadl mezi ty velké, je fantastický úspěch. To se Martinovi a Vojtovi opravdu povedlo," nešetří chválou šéf marketingu Michal Šimek.

Nesmíme však zapomenout, ani poděkovat, zástupci partnera klubu, kterým je CFO Robert Mička, bez kterého by se spolupráce nenarodila. „Nutno říct, že rychlost, se kterou padlo rozhodnutí o spolupráci byla až neuvěřitelná. Děkujeme!" doplňuje Šimek.

PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PARTNERA

Firma Czech LANA, s.r.o. se sídlem ve Ždírci nad Doubravou patří spolu se svojí španělskou mateřskou společností LANA, S. Coop., mezi přední světové výrobce třívrstvých desek a nosníků určených pro systémy bednění.

Czech LANA, s.r.o. zahájila výrobu ve Ždírci nad Doubravou v roce 2007. V současné době zaměstnává přibližně 130 zaměstnanců a své výrobky dodává do téměř 50 zemí světa. Její tržby dosahují výše 1,5 miliardy Kč. Více informací se můžete dozvědět na jejich webových stánkách www.lana.eu.

Mateřská společnost LANA, S. Coop. byla založena v roce 1961 v malebném městě Oňati ve Španělsku a je jedna z prvních společností, která vytvořila dnes rozsáhlou korporaci Mondragon Corporation.

Mondragon Corporation podniká v několika sektorech, a to průmyslu, financích, maloobchodu a vzdělávání. Má 81 společností, přibližně 70 000 zaměstnanců a dosahuje celosvětově ročního obratu 10,6 miliard EUR (informace roku 2022). Více informací se dozvíte na jejich webových stránkách www.mondragon-corporation.com.

Společnost je držitelem Systému managementu kvality EN ISO 9001 a Environmentálního managementu, který respektuje životní prostředí a je uznáván certifikátem EN ISO 14001.