Členská schůze zvolila nové členy vedení klubu

Zveřejněno 30.10.2023 | Redakce
V předminulém týdnu proběhla schůze členů klubu, které se zúčastnilo celkem 34 členů klubu s právem volby. Díky nadpoloviční většině mohla schůze proběhnout, včetně volby nového složení Výboru, který je nevyšším orgánem klubu.
V první části předneslo vedení SKLH zprávu o činnosti a zprávu o hospodaření a účetní uzávěrka za rok 2022, z čehož vyplynulo, že přestože se klub potýkal s nedostatkem financí, bránící dalšímu rozvoji, je na druhou stranu klub v tuto chvíli ekonomicky stabilizovaný. Zásadní rozdíl oproti předchozím letům, jenž pomohl stabilizaci, byla finančně úspěšná sportovně charitativní akce HVĚZDY 2022. Je nesporné, že bez této akce by byla minulá sezona velmi kostrbatě financovatelná.

Z pohledu financování byl určitě problematický krok ČSLH, který zavedl kategorii 9. tříd, což byl jeden z důvodů absence juniorského týmu u týmu Plamenů. Finančně je činnost klubu plně zajištěna do konce kalendářního roku, respektive v případě minimálně stejné podpory v příštím roce ze strany města i ve druhé polovině sezony.

Dalším bodem bylo odsouhlasení výše členských příspěvků na sezonu 2023/24, které byly členy spolku odsouhlaseny. Ve druhé polovině schůze došlo k hlasování o úpravě stanov spolku. Úprava stanov byla všemi zúčastněnými odsouhlasena včetně nového složení Výboru spolku. Na závěr jednání proběhla diskuse. Diskutovalo se o oblečení pro členy (trenéři, hráči), případné akci Hvězdy 2024 a Martin Nečas otevřel téma Juniorské soutěž v příští sezoně.

Nově zvolený Výbor Sportovního klubu ledního hokeje Žďár nad Sázavou, z.s.: Martin Nečas, Vojtěch Šír, Michal Šimek, Milan Řehoř, František Dočekal a Martin Sobotka. Pod tímto odkazem navíc naleznete pozice, které členové výboru v klubu zastávají.