PODCAST #1: Předsezónní debata 2022/23

Zveřejněno 19.09.2022 | Redakce
Něco jako tiskovka – tak by se dal charakterizovat náš historicky první podcast. V něm jsme se snažili probrat změny, které nastali ve vedení klubu SKLH, přípravu na sezonu A-týmu (včetně změn v kádru) a nezapomněli jsme ani na naši mládež.
Povídání se zúčastnil generální manažer klubu Martin Nečas, hlavní trenér A-týmu Martin Sobotka, jeho asistent a šéftrenér mládeže v jedné osobě Vojtěch Šíř, kapitán Plamenů Martin Pleva a celé povídání moderoval nový provozní manažer klubu Michal Šimek.

„Tak v klubu se toho událo za poslední dobu docela dost," začal hned na úvod tohoto povídání generální manažer klubu Martin Nečas. „Před letošní sezonou došlo k některým změnám ve vedení klubu. Michal (Šimek, pozn. redakce) se zapojil do vedení klubu jako provozní ředitel a Martin Sobotka byl povýšen na pozici hlavního trenéra a sportovního manažera v jednom," doplňuje některé další změny nejvýše postavený muž Plamenů.

Během akce Hvězdy 2022 se objevilo i několik nových partnerů, což bylo během podcastu také zmíněno. „Vyplynuly nám i noví partneři mimo region Žďáru, ale co je pro mě ještě důležitější, tak se objevili i noví z města Žďáru nad Sázavou," říká Nečas.

Otázky se během podcastu střídaly, řeč přišla na různá témata, takže určitě neváhejte a pusťte si bezmála sedmnáctiminutové povídání u našem klubu.

PODCAST