První šestinu soutěže zakončí Plameny domácím utkáním s Kopřivnicí

Zveřejněno 09.10.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou HC ISMM Kopřivnice
7., sobota 9.10.2021 17:30 Zimní stadion Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - HC ISMM Kopřivnice ZNS - KOP
Po nepříliš povedeném středečním utkání přivítají Plameny, v rámci 7. kola druhé ligy, na svém ledě Kopřivnici. Oba soupeře v tabulce dělí od sebe pouze jediný bod, a tak můžeme čekat velice zajímavy duel. Podaří se svěřencům Martina Sobotky odčinit prohru z posledního utkání v Brně a navázat na předešlé výkony na Bouchalkách? Utkání startuje v 17:30 a buď u toho i ty!

Z KABINY PLAMENŮ

AKTUÁLNÍ INFORMACE

Plamenům se v posledním utkání, které odehrály ve Winning Group Areně proti béčku Komety Brno, nepovedla poslední část, ve které inkasovaly čtyři góly a odvezly si vysokou porážku 1:5. Což se samozřejmě nelíbilo ani Martinu Sobotkovi. „Ten výkon šel postupně dolů. Začali jsme dobrou první třetinu, dostali jsme se do vedení, měli jsme tam dobré momenty. Ve druhé třetině se nám ta hra trošku rozpadla. Hlavně jsme tam udělali tři fauly a po přesilovce jsme inkasovali na 1:1," hledal hlavní příčiny po utkání již v momentech z druhé části utkání. A pak přišla zmiňovaná poslední perioda. „Ve třetí třetině jsme se chtěli vrátit ke své hře, ale bohužel se nám to nepovedlo. Musíme se z toho poučit a nastoupit do toho zápasu tak, jak na první třetinu. Musíme hrát šedesát minut to, co chceme a ne jen dvacet minut nebo pětadvacet," uvedl lodivod Plamenů po středečním nepovedeném utkání.

V sobotním utkání by se měl do branky postavit pětadvacetiletý Jan Čáp, naopak do hry nezasáhne útočník Tomáš Chlubna, který si v posledním utkání obnovil zranění, a bude tak v následujících týdnech chybět v sestavě Plamenů. Naopak premiéru v letošní sezoně by měl zažít útočník Ondřej Kovářů, který vyléčil zranění a bude tak již trenérům k dispozici. Navíc již v minulém utkání se poprvé představil v dresu se žetkem na prsou i třiadvacetiletý obránce Lukáš Zukal, který přichází na výpomoc z Horácké Slavie Třebíč a měl by naskočit i do sobotního souboje s Kopřivnicí.

POSLEDNÍ ZÁPAS

6. kolo, středa 06.10.2021
HC Kometa Brno "B" - SKLH Žďár nad Sázavou 5:1 (0:1, 1:0, 4:0)
Branky a nahrávky: 35. Brabenec (Popelka, Kováčik), 48. Krejčiřík (Meluzín, Malec), 54. Brabenec (Meluzín), 57. Brabenec (Havlát), 59. Kováčik (Brabenec) – 8. Čermák (Adam). Rozhodčí: Grygera – Kráľ, Štěrba. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 238. Průběh utkání: 0:1, 5:1.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO ZÁPASU

Sláma – Váňa, Macek, Pleva (C), Pražák, Zukal, Půža – Štola, Štěpánek, Chlubna, Wasserbauer, Prokš, Adam, Bureš, Gregar, Kadleček, Jícha, Čermák, Houška

HC ISMM Kopřivnice

Počátky hokeje: 1932
Stadion: Zimní stadion Kopřivnice (kapacita 3 034 míst)
Klubové barvy: žlutá a modrá
Trenéři: Jaroslav Kofroň

AKTUÁLNÍ INFORMACE

Hráčům Kopřivnice patří prozatím třetí místo v naší skupině, když získali celkem devět bodů. Náš dnešní soupeř vstoupil do sezony prohrou s Velkým Meziříčím, ale poté dokázal čtyřikrát bodovat a z toho dvakrát za plný počet bodů. Jejich bodovou sérii ve středečním utkání ukončili až Ďáblové z Nového Jičína, kdy v souboji o první místo v tabulce rozhodla druhá třetina, v níž dali hosté tři branky a na ty již nedokázali svěřenci trenéra Kofroně rychle odpovědět a Nový Jičín zvítězil 5:2.

Do posledního utkání nastoupil v bráně Martin Šindelka, a na poslední třetinu se do ní postavil i Maxim Kučera. Zatím totiž není jasné, kdy se vrátí do zápasů brankářská jednička a hvězda týmu Petr Hromada. Proti Plamenům by se měl v bráně představit mladý brankář Darek Bartošák, bratr reprezentačního brankáře Patrika, jenže práchází z Vítkovic na výpomoc formou střídavých startů.

Útočník Dominik Pokorný k utkání s Plameny přistupuje tak, jak je typické k jeho jménu. Tedy s pokorou. „Jedeme určitě k těžkému zápasu, ve Žďáru se vždy hraje špatně, hrají nepříjemný hokej, ale jedeme si stoprocentně pro tři body," řekl pro klubový web den před utkáním.

POSLEDNÍ ZÁPAS

6. kolo, středa 06.10.2021
HC ISMM KOPŘIVNICE - HK Nový Jičín 2:5 (1:1, 0:3, 1:1)
Branky a nahrávky: 14. Pargáč (Gola), 51. M.Mach (Pargáč) – 7. Gebauer (Sluštík, Flok), 28. Váňa (Gebauer, Flok), 28. Kafka (Maliník, Foltýn), 34. Kafka (Poruba, Foltýn), 56. Sluštík (Gebauer). Rozhodčí: Goňa – Bubela, Mikšík. Vyloučení: 6:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 875. Střely na branku: 38:31. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4, 2:5.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO ZÁPASU

Šindelka (41. Kučera) – Marek (A), Krzak, Štěpánek, T. Fojtík, Bail, Kyselý – Gola, J. Mach (C), Pargač – Pokorný, Sluštík (A), Suchý – Seidler, Pindel, Häring– Urban, M. Mach, Pěnčík.

PERMANENTKY & VSTUPENKY

Jak jsme již informovali po posledním domácím utkání, derby s Velkým Meziříčím mělo, i přes výhru Plamenů, jednu podstatnou kaňku. Kvůli problémům s pokladnou se část fanoušků nedostala včas na stadion, a tak se vedení klubu rozhodlo vrátit ke starému způsobu vstupného. Majitelé permanentek si tedy budou muset vyměnit původní kartičky za nové, navíc online vstupenky již nebude možné zakoupit.

Permanentka bude fungovat stejně, jako tomu bylo dříve. Každý fanoušek je povinen při vstupu na stadion nechat ji pořadatelem procvaknout v místě pro příslušný zápas (bude zde jedenadvacet polí na domácí utkání). Naopak pro klasické lístky se nic nemění - po zakoupení obdrží fanoušek papírovou vstupenku a při opuštění zimního stadionu během utkání bude fanouškovi dána vrácenka, se kterou se prokáže pro návrat. Cena vstupenek a permanentek zůstává stejná.

Doufáme, že tento krok pro naše fanoušky nebude žádná komplikace a výměna permanentek a následný prodej lístků proběhne bez problémů. „Samozřejmě si všichni přejeme, aby těch lístků bylo každý zápas prodáno co nejvíce. Myslím si, že kluci hrají zatím dobrý hokej a zlepšují se, takže by si to zasloužili. Tímto bych chtěl tedy pozvat všechny naše fanoušky již tuto sobotu na utkání s Kopřivnicí, aby klukům přišli vytvořit co nejlepší atmosféru,“ zakončuje šéf žďárského hokejového klubu.

KDE A JAK VYMĚNIT


Výměna permanentek je možná od pondělí 4. října 2021 v prodejně SOBI SPORT vedle vchodu do zimního stadionu, viz. www.sobisport.cz, a na pokladně ZS před začátkem a během každého utkání A-týmu Plamenů.

Během výměny stačí nahlásit jméno, na které si fanoušek permanentku zakoupil, odevzdat kartičku (permanentku - fanoušek obdrží zpět zálohu 50 Kč na kartičku, kterou platil při jejím výdeji) a následně Vám vydáme novou permanentku.

PROVOZNÍ DOBA SOBI SPORT:
Pondělí - Pátek | 13:00 - 17:00

CENÍK

PERMANENTKY
Dospělí:1050,-21 domácích zápasů základní části
JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY (ZÁKLADNÍ ČÁST)
Dospělí:70,-
Děti (do 15 let *):50,-
Šakal Patriots:40,-

* klub si vyhrazuje právo pro možnost vyžádání občanského průkazu v případě potřeby
* děti do 120 cm mají nadále vstup ZDARMA
* volná vstupenka platí ve stylu 1+1, což znamená s doprovodem platné vstupenky dospělého

DODRŽUJTE ROZESTUPY A VYUŽIJTE MÍST K SEZENÍ

SKLH Žďár nad Sázavou dělá vše pro to, aby se organizačně povedlo vše bez obtíží s důrazem na bezpečnost a ochranu zdraví každého účastníka této akce. Prosíme tedy všechny návštěvníky žďárského zimního stadionu o spolupráci a také o respektování daných pravidel. A VYUŽIJTE PROSÍM MÍST K SEZENÍ!

Pro fanoušky budou platit hlavně tato tři pravidla, neboli 3R:

  • RESPIRÁTORY
  • RUCE – JEJICH HYGIENA A DEZINFEKCE
  • ROZESTUPY