DKR - ZNS 1:6 - Plamenům vyšla generálka na jedničku

Zveřejněno 11.09.2020 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
Dvůr Králové n. L. SKLH Žďár nad Sázavou
PR10, čtvrtek 10.9.2020
Dvůr Králové n. L. - SKLH Žďár nad Sázavou DKR - ZNS
Dvůr Králové n. L.: Jeschke (Čáp) – Mert, Vašíček, Voňka, Matějíček, Petira, Franc – Procházka, Moučka, Berger – Valášek, Havlas, Luštinec – Půhoný, Dvořák, Dušek – Moravčík
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Pleva, Vašíček, Půža, Černohorský, Bureš, Heinrich, Kovářů, Čermák D., Adam, Štěpánek, Gregar, Jícha, Prokš, Chlubna, Kadleček.
Branky a nahrávky: 7. Havlas (Luštinec, Matějíček) – 3. Bureš (Kovářů), 4. Čermák D. (Chlubna, Štěpánek), 21. Chlubna (Štěpánek), 24. Čermák D. (Chlubna), 29. Jícha (Adam, Prokš), 57. Adam (Bureš). Rozhodčí: Veinfurter – Brož, Roischel. Vyloučení: . Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 296. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:6.
Plameny zajížděli na led favorita druhé ligy z Dvora Králové pouze se čtyřmi zadáky, a tak v defenzivě museli pomáhat forvardi Dominik Adam a Slavomír Kadleček a této role se zhostili oba velice dobře. Naši hokejisté se dostali rychle do dvoubrankového vedení, což ale paradoxně nakoplo domácí a ti si v první periodě vytvořili místy velký tlak, ale za záda výtečného Slámy dostali pouze jeden kotouč. Ve druhé třetině již hosté svůj výkon zlepšili a dokázali to podpořit i dalšími třemi góly a v podstatě tak rozhodli o svém vítězství. V poslední části přidali ještě jeden gól a v generálce tak zvítězili jednoznačně 6:1. Již příští sobotu přivítají v prvním mistrovském utkání na svém ledě Opavu.