V předposledním přípravném utkání přijede pod Zelenou horu Trutnov

Zveřejněno 02.09.2019 | Jakub Janů
SKLH Žďár nad Sázavou HC BAK Trutnov
P7, úterý 3.9.2019 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC BAK Trutnov ZNS - TRU
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U - Trutnov a ve čtvrtek Havlíčkův Brod. To jsou poslední dva soupeři, kteří tento týden prověří žďárské hokejisty před očekávaným startem základní části. Ta začíná 11. září.

V posledním zápase prohrály Plameny těsně s Havlíčkovým Brodem

Plameny mají za sebou celkem pět přípravných duelů z nich tři výhry a dvě prohry. Tu poslední utrpěly na domácím ledě proti Havlíčkovýmu Brodu. S nimi po první třetině prohrávali – 0:2. Takové skóre vydrželo až do poslední minuty celého zápasu, kdy v čase 59:41 na konečných – 1:2 dokázal alespoň snížit domácí obránce Černohorský. I přesto zanechali domácí v tomto zápase na ledě pozitivní dojem.

Trutnovu se v přípravě daří

Ze šesti doposud odehraných zápasů mají trutnovští čtyři výhry a dvě prohry. První letošní přípravný zápas, který se jim nevydařil podle jejich představ odehráli právě proti Žďáru v předchozím vzájemném zápase, který skončil – 2:3 pro Plameny. Poslední utkání odehráli na domácím ledě proti Děčínu. S nimi prohráli dvoubrankovým rozdílem – 3:5.

Premiéra nového Ticketingu

Vůbec poprvé klub vyzkouší v provozu nový systém ticketingu. Jak jsme již informovali na webu, od nové sezony klub spustil internetový prodej vstupenek. S tím souvisí i nový ticketing přímo na stadionu, kde vám bude vydána vstupenka s unikátním QR kódem. Při vstupu na stadion vám bude speciální čtečkou sejmuta platnost. Vstupenka funguje zároveň i jako vrácenka, tudíž ve vlastním zájmu dbejte na to, abyste si o přestávkovém odchodu ven nechali správně vstupenku načíst, tak aby při opakovaném vstupu čtečka prokázala, že jste prostor stadionu opustili.

Jak jsme již avizovali, ti kteří si již zakoupili permanentní vstupenku na novou sezonu, mají na poslední domácí přípravný zápas vstup zdarma. Stačí si s sebou přinést voucher, který jim byl po zaplacení permanentky přes internet poslán na email a nebo při osobní koupi vám byl vydán v obchodě Sobi Sport. Tento voucher má QR kód, který necháte při vstupu na stadion načíst. Na první mistrovský zápas již budou k dispozici plastové kartičky. Pro více informací, kdy budou karty k vyzvednutí, sledujte webové stránky.