VT reklama podpoří žďárský hokej

Zveřejněno 26.08.2019 | Veronika Papoušková
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U – K letošním partnerům žďárského hokeje se připojí také firma VT reklama. Ta nejenže zajišťuje firmám kompletní propagaci, ale běžně vyrábí a dodává reklamní předměty i pro jednotlivé zákazníky. S radostí vítáme VT reklamu mezi partnery SKLH Žďár nad Sázavou.

VT REKLAMA VLASTNÍ POTŘEBNÉ TECHNOLOGIE

VT reklama se zabývá prodejem reklamního a pracovního textilu, který si mohou firmy pro svoje zaměstnance zapůjčit na vyzkoušení. Ve výčtu služeb nabízí potisk textilu, reklamní výšivky, nášivky, připraví Vám také firemní tiskoviny i s návrhem logotypu – vizitky, letáky, pozvánky, razítka. Dodá reklamní předměty včetně potisku, například tužky či klíčenky, výrobky z překližky nebo keramiky. Dále nabízí velkoplošný tisk, výrobu bannerů, 3D log, reklamních cedulí, značení CO2 laserem a také polepy vozidel včetně grafických návrhů. VT reklama pomůže s propagací jak firmě, tak i soukromým osobám, které si do prodejny mohou přijít objednat například dárkové tričko. VT reklama veškeré potřebné technologie vlastní, díky čemuž dokáže rychle reagovat na přání zákazníků a nabídne ceny prvovýrobce. Mezi zákazníky patří zájmové organizace, drobní živnostníci, hasiči, obce, školy, a především firmy.

NAVŠTIVTE PRODEJNU NA NÁMĚSTÍ REPUBLIKY

Firma VT reklama vznikla v únoru roku 2011. Původně začínala v prostorách sídla na Třech Studních. S rostoucím počtem zakázek se v roce 2017 přestěhovala do větších prostor ve Žďáru nad Sázavou. V roce 2019 se firma transformovala na společnost s ručením omezeným pod názvem TRITEN TS s. r. o., s provozovnou na náměstí Republiky č. 7 (OC Kapa). Naleznete zde široký sortiment textilu, funkčního oblečení, s doplňkovým zbožím – brýlemi Relax, Rudy a nanotechnologickými výrobky Alori.