V pokračující přípravě na sezónu se k odvetnému utkání vydají Plameny do Kolína

Zveřejněno 26.08.2019 | Jakub Janů
SC Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
P5, úterý 27.8.2019 18:00 Zimní stadion Kolín
SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U – Srpen pomalu, ale jistě končí a základní část se nám jistým krokem blíží. Před jejím startem se Plameny podruhé střetnou z kolínskými Kozly. Tentokrát však na jejich ledě. Zápas startuje od 18hod. na zimním stadionu v Kolíně.

Ze tří letošních zápasů májí Plameny doposud dvě výhry

První utkání v Třebíči padli Žďárští 2:0. Druhý zápas odehráli na svém ledě právě proti Kolínu, který zdolali po prodloužení, když rozdílovou branku hned v první minutě nastavení vstřelil Chlubna – 4:3pp. Následující zkoušku ve Dvoře Královým n/L bylo zrušeno. Zatím poslední odehraný zápas mají Plameny na ledě Trutnova, kde dokázaly zvítězit rozdílem jedné branky – 2:3. Za Žďár se trefil Lojek, Bureš a Chlubna.

Kolín má z pěti přípravných duelů zatím jen jednu výhru

První letošní utkání padli na ledě pražské Kobry – 5:1. Druhé v havlíčkobrodské Kotlině po pěkné gólové přestřelce – 7:5. Do třetice cestovali na led již zmíněného Žďáru, kdy si s nimi Plameny poradily 4:3pp. Následně přivítali na svém ledě hokejisty z Nové Paky se kterými překvapivě prohráli – 7:5. První letošní vítězství si zapsali doma v odvetě proti Havl. Brodu, který zdolali 6:4.