V dalším přípravném utkání čeká Plameny cesta na sever. Svoji aktuální formu porovnají s Trutnovem

Zveřejněno 21.08.2019 | Jakub Janů
HC BAK Trutnov SKLH Žďár nad Sázavou
P4, čtvrtek 22.8.2019 18:00
HC BAK Trutnov - SKLH Žďár nad Sázavou TRU - ZNS
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U – V dalším venkovním přípravném utkání se Plameny předvedou na ledě Trutnova pro který je to druhé letošní utkání. Žďárští s tímto soupeřem změří síly ještě později ve druhé vzájemné generálce před sezónou, ale to již na svém domácím ledě 3. září.

Pro Plameny je to třetí přípravné utkání

Žďár odehrál první přípravné utkání na ledě prvoligové Třebíče. Zde se Hamanovi svěřenci nedokázali ani jednou prosadit a domů se tak vraceli s prohrou - 2:0. Ve druhém zápase se poprvé v letošní sezóně představili před vlastním publikem, kdy hostili Kolín. S nimi sice promarnili dvoubrankové vedení po první třetině - 3:1, ale výhru přece jen vybojovali po prodloužení, kdy se hned v první nastavené minutě trefil Chlubna. Konečný výsledek tedy - 4:3pp. pro domácí. Třetí utkání bylo pro Plameny naplánované na úterý ve Dvoře Královém n/L, jenže kvůli špatné ledové ploše muselo být zrušeno. Hráči tak měli den volna.

Trutnov se tento týden podruhé představí před svými fanoušky

Minulý týden trénovali trutnovští ještě na suchu, od soboty je již čekal dvoufázoví trénink na ledě a na suchu. V úterý přivítali na svém ledě Hronov. Dalším soupeřem je pro ně právě Žďár.