Plameny vyjely na led, soupiska má aktuálně 21 hráčů

Zveřejněno 05.08.2019 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U - Prvního srpnového pondělí se Plameny sešly k prvnímu treninku na ledě. Dohromady na led vyskočilo 18 hráčů a dva brankáři, chyběl pouze Aleš Koželuh. Mezi dvacítkou hráčů bylo i pár nových tváří.

Foto: Petr Nedvěd

HAMAN SE NA PŘÍPRAVU TĚŠÍ

Radek Haman převzal roli hlavního kouče a před prvním tréninkem seznámil hráče s určitými pravidly. Na přípravu se těší a věří, že bude pokračovat ve stejném duchu jako v létě. "Letní přípravu kluci odchodili, takže jsem byl velmi spokojený a teď máme měsíc na to se připravit i na sezonu. Začátky bývají těžký, ale s přibývajícími zápasy a trénink to bude jen lepší," říká kouč Plamenů.

Nový kouč se musel vypořádat před letošní sezonou s několika odchody. "Kdybychom hráli na tři lajny v sezoně, tak s tím nemám žádný problém. Beru to jako fakt a musíme s tím pracovat," říká Radek Haman. Ten má prozatím k dispozici 19 hráčů do pole a 2 brankáře.

Naopak na ledě se objevili nové tváře a to dva junioři z jihlavské Dukly Slavomír Kadleček a Dominik Adam či útočník, jenž loni hájil barvy Moravských Budějovic Aleš Heinrich.

AKTUÁLNÍ SOUPISKA PLAMENŮ:


Jiří Sláma, Jan Čáp, Martin Pleva, Josef Kolda, Dominik Adam, Slavomír Kadleček, Martin Lojek, Aleš Koželuh, Jiří Kališ, Lukáš Bureš, Ondřej Kovářů, Tomáš Chlubna, Jan Wasserbauer, Luboš Kunstmüller, Marek Prokš, Martin Gregar, Aleš Heinrich, Jan Šimon, Jakub Nečas, David Pazourek, Lukáš Jícha