O občerstvení se bude nově starat Grand Restaurant Poppet

Zveřejněno 31.07.2019 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U – S velikou pravděpodobností jste již restauraci Poppet na pěší zóně navštívili a pokud ne, tak je to velká chyba! Tato moderní restaurace s moderní kuchyní nabízí gastronomii na vysoké úrovni. Jsme proto rádi, že jsme spojili síly a během utkání se bude Grand Restaurant Poppet starat o občerstvení, což vzhledem k současné situaci fanoušci zajisté ocení.

RESTAURANT POPPET NABÍZÍ KVALITNÍ GASTRONOMII

Na rohu pěší zóny se nachází již druhým rokem restaurant Poppet. Mnozí kdo zavítali je určitě zaujal příjemný servis a široká nabídka. Pokud jste milovníky steaků, určitě si vyberete, neboť v nabídce je například Flank steak nebo steak z pravé svíčkové. Jako jediná restaurace ve Žďáře nad Sázavou Poppet nabízí i Sushi. V době obědů můžete zavítat na polední menu, které se skládá z pěti jídel za zvýhodněnou cenu. Kromě tradičního restauratérství nabízí Grand Restaurant i catering na veškeré příležitosti.

| V restauraci Poppet na vás čeká příjemné prostředí.

OBČERSTVENÍ NA UTKÁNÍCH DOSTANE NOVÝ ROZMĚR

S cateringem i tak trochu souvisí novinka pro další sezonu. Ne, že by se na utkáních Plamenů pořádal raut, ale Grand Restaurant Poppet bude mít v prostorách zimního stadionu stánek s občerstvením a tím tak zajistí pro fanoušky mnohem lepší komfort. „Moc dobře jsme věděli, že ohledně občerstvení je situace žalostná a proto jsme hledali možnosti, jak to vylepšit. Jsme rádi, že jsme v tomto ohledu získali partnera, který trochu zvýší komfort diváků při zápasech Plamenů,“ říká tiskový mluvčí SKLH Ondřej Krásný.