Plameny podpoří moderní firma ICE Industrial Services!

Zveřejněno 11.06.2019 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U – Silného partnera do nové sezony získal žďárský hokejový klub v podobě průmyslové společnosti ICE Industrial Services. Řekli byste si, že takových firem je spousty, na první pohled možná, ale tato moderní společnost, kterou vede jako CEO bývalý hráč Plamenů Tomáš Vránek skrývá pod pokličkou mnoho.

MISTŘI AUTOMATIZACE

Technologie posouvají možnosti průmyslové automatizace neuvěřitelnou rychlostí. Automatizace je a bude čím dál tím více v prioritách všech výrobních firem na světě. Stojíme na prahu změn, které promění celé průmyslové odvětví, a společnosti ICE dělá vše pro to, aby se stala součástí tohoto vývoje.

Příležitosti ke skvělým, náročným a velmi zajímavým projektům budou vznikat denně. Hlavním cílem společnost je být první volbou pro firmy, které o automatizaci uvažují. Stále zůstavat první volbou současných zákazníků, kteří spolupracují, a být i první volbou všech, kteří se chtějí oboru automatizace věnovat. Velkým závazkem, od kterého firma ICE Industrial Services neutíká a neschovává, je být nejlepší v oboru!

MÍSTO HIERARCHIE SÁZÍ NA HOLAKRACII A OTEVŘENOST

ICE není postavené jako klasická, hierarchicky řízená firma, i když v odvětví, kde působí, je to běžné. Inspirováni moderními strukturami společností Semco, Zappos nebo amerických jednotek Task Force se s velkou pravděpodobností stali první českou průmyslovou firmou, která zrušila hierarchickou (pyramidovou) strukturu a nahradila ji organickou strukturou na bázi holakracie. Inspirací ze stejnojmenné knihy vznikla organická struktura námi nazvaná „Tým týmů“. Týmy mají maximálně sedm lidí a podle potřeby přirozeně vznikají nebo zanikají, aniž by je někdo řídil z jednoho místa. Tým je odpovědný za svůj nejlepší možný výsledek a výsledek pro zákazníka.

Jen opravdu v hrstce firem zveřejnili manažeři své platy pro to, aby byli otevření. A jedna z nich je ICE. Ne každý zatím dokáže být tak otevřený, ale podstatné je, že se to zaměstnanci chtějí naučit. ICE se snaží stavět na pevných základech, bez otevřenosti nejde být fér a razí heslo: „komu otevřenost nevyhovuje, ten už ve firmě nepracuje.“

V ICE Industrial Service odvádí práci na maximum.

ICE MÁ JASNOU VIZI DO ROKU 2025

„Chceme a dodáváme ty nejlepší projekty těm nejlepším zákazníkům. Naše profesionalita a flexibilita pomáhá k budování skvělé pověsti, díky které máme stále dostatek zakázek. Spokojenost našich zákazníků je pro nás důležitá a chceme dodávat profi řešení v nejlepší kvalitě, ale také vždy v dohodnutém termínu. Tomu pomáhá agilní řízení týmů. Věříme v nikdy nekončící vzdělávání. Učíme se od sebe navzájem a inspirujeme se u těch nejlepších společností na světě.

Stavíme na čestném jednání, profesionalitě a flexibilitě. Štěstí v práci pro nás neznamená jen prázdnou frázi. Vytváříme si náš vlastní ostrov slušnosti a zábavy,“ říká CEO Tomáš Vránek.