V poslední přestupový den Plameny posiluje Ondřej Panna

Zveřejněno 31.01.2019 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U — Poslední lednový den znamená konec přestupového období a žďárští hokejisté zbrojí na play-off. Útočné řady totiž posílí dvaadvacetiletý útočník Ondřej Panna, jenž letošní sezonu načal ve Slavii Praha. Za Plameny by měl nastoupit již v sobotu do domácího utkání s Valašským Meziříčím.

Foto: Petr Nedvěd

Útočník Ondřej Panna má přes svůj ještě nízký věk poměrně bohatou kariéru. Za Dynamo Pardubice odehrál přes třicet utkání v nejvyšší soutěži, v níž si připsal asistenci. Dvacet zápasů odehrál i v Chance lize, letošní sezonu totiž načal v barvách Slavie Praha. Za pražský celek dokázal vstřelit branku a přidat asistenci a v dosavadním průběhu tohoto ročníku se objevil i ve druhé hokejové lize. Střídavé starty totiž měl jak do pražských Letňan, tak i do Dvora Králové. Dohromady si letos připsal mladý útočník třináct kanadských bodů z 16 utkání.

Právě ve třetí nejvyšší tuzemské soutěži získal Ondřej Panna nejvíce zkušeností, neboť v ní odehrál již 89 zápasů. Nejčastěji oblékal dres kolínských Kozlů, za něž naskočil do 73 duelů. Ve druhé lize prokazuje pardubický odchovanec vysokou produktivitu, neboť v průměru sbírá více než bod na zápas. To je pro trenéry Michala Konečného a Radka Hamana jistě velmi příjemná zpráva.