Plameny se pokusí vypořádat s rolí favorita, vyráží na led David Servisu

Zveřejněno 02.10.2018 | Jakub Janů
DS České Budějovice SKLH Žďár nad Sázavou
7., středa 3.10.2018 18:00
DS České Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou DCB - ZNS
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U — Kolotoč druhé ligy se točí dál a Plameny pojedou hájit svojí neporazitelnost do jihočeské metropole, kde je čeká zatím poslední tým tabulky a to trápící se David Servis. Ten prozatím získal jen jediné vítězství a již několik kol čeká na výhru.

PLAMENY HÁJÍ STOPROCENTNÍ BILANCI

Pět kol a 15 bodů na kontě to je momentální vizitka Plamenů, kteří doteď nenašly přemožitele. V posledním zápase, si dá se říct smlsly na Táboru, který odcházel po první třetině do žďárských kabin za stavu 5:0 pro domácí. Do konce utkání přidal Žďár ještě tři branky. Tábor pak už jen ve třetí třetině snížil skóre na - 8:1. Tak také celé utkání skončilo. Formu si svěřenci Michala Konečného pokusí přenést i do dalšího venkovního zápasu. Jako neporažený lídr tabulky je čeká na ledě Českých Budějovic nepopulární pozice jasného favorita.

SE TŘEMI BODY JE DAVID SERVIS POSLEDNÍ

Hned první utkání ne ledě Tábora přineslo Českým Budějovicím tři body, od té doby v dalších čtyřech zápasech nedokázaly ani jednou bodovat. Přestřelku bohatou na góly českobudějovičtí hokejisté vyhráli 8:6. V posledním zápase si dovezli domů výprask z ledu Moravských Budějovic, kde nedokázali vstřelit ani branku. Zápas skončil vysokou výhrou domácích - 7:0. Soupeř z jižních Čech aktuálně hraje třetí sezonu ve druhé lize. Loni ani předloni neměl problémy se záchranou, letos však začátek sezony ukázal pro David Servis alarm.

LOŇSKÁ VZÁJEMNÁ BILANCE LÉPE PRO ŽĎÁR

Zhruba před rokem se v prvním vzájemném zápase radovaly Plameny doma těsnou výhrou - 3:2. Ve druhém cestovali žďárští do jižních Čech, kde nadělili domácím šest gólů, David Servis skóroval pouze čtyřikrát a odešel tak ze zápasu opět s prázdnou. Ve třetím hodně nepovedeném zápase pro Plameny si dva body po prodloužení odvezl z Vysočiny do jižních Čech David Servis - 3:4pp. A zatím poslední poslední zápas zvládli pro změnu zase Žďárští, kteří v Českých Budějovicích vyhráli vysoko - 3:7.