Rodiče a děti zbystřete! Začíná nábor mladých Plamenů!

Zveřejněno 10.09.2018 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Děti a rodiče pozor! Pokud doma stále dokola slyšíte větu "já chci hrát hokej", teď je k tomu ta nejlepší možnost! Od soboty 15.září totiž startuje nábor nových Plamenů. Přijít může každé dítě (kluci i holky) od čtyř let a rozhodně nepotřebuje ani hokejové vybavení, stačí si vzít brusle, jakoukoliv přilbu a rukavice a jdeme na to. Pod vedením zkušených trenérů udělají první krůčky na bruslích a třeba nastartují slibnou kariéru ve stopách Rolinka nebo Nečase! Pojď hrát hokej!

Foto: Petr Nedvěd

PRVNÍ TRÉNINK NÁBORU JIŽ V SOBOTU

O něco málo starší kategorie přípravky se pilně připravuje na další sezonu. Hokejisté však potřebují projít úplně prvními krůčky a k tomu slouží nábor. První trénink náboru začne v sobotu 15. září v 8:30 hod. Děti bude bavit nejen bruslení, ale skvělí a zkušení trenéři se budou starat také o to, aby se malí hokejisté co nejvíce bavili.

Věříme, že hokej vaše ratolesti nadchne, proto budou tréninky náboru pokračovat vždy každou sobotu a neděli a většinou i ve středu dle rozpisu ledu. Všechny tréninky jsou zdarma a nejmenším začínajícím hokejistům ani není třeba kupovat výstroj, stačí brusle, jakákoliv přilba (např. lyžařská nebo cyklistická), rukavice (např. lyžařské) a pak se už jen poprvé postavit na led. K dispozici bude opět i možnost bezplatného zapůjčení opravdové hokejové výstroje. Přijďte se vy i se svými dětmi bavit hokejem!

AKCE POJĎ HRÁT HOKEJ

V rámci celostátní kampaně Týden hokeje, připravil SKLH Žďár nad Sázavou na 18.září ve spolupráci s ČSLH, již čtvrté pokračování velké sportovní, náborové a informační akce Pojď hrát hokej!. Událost je připravena pro každé dítko, které zajímá sport, obzvláště hokej, chtělo by jednou hrát třeba v NHL nebo alespoň za žďárské Plameny, případně se jen naučit bruslit. Děti si budou moci pod vedením zkušených trenérů vše zdarma vyzkoušet a jejich rodiče se dozví vše, co potřebují vědět, co obnáší mít doma malého hokejistu a budou moci se zeptat na vše, co je bude zajímat. A kromě toho si všichni užijí spoustu zábavy a odnesou si nejen krásné zážitky, ale i zajímavé dárky.

Tréninky náboru
První tréninkySobota 15.9. 8:30 h. a neděle 16.9. v 8:30 h.
Další tréninky Každou sobotu a neděli ev. ve středu dle rozpisu ledu
Za kolik?Všechny tréninky náboru probíhají ZDARMA
Co potřebuji? Brusle, rukavice (např.lyžařské), přilba (např.cyklistická) – možnost bezplatného zapůjčení výstroje
Informační leták ke stažení