Mistři světa a spol. se vrátí na Bouchalky!

Zveřejněno 19.06.2018 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - To o čem mnozí žďárští hokejoví fanoušci léta snili, se v srpnu stane realitou. Žďárští odchovanci, mistři světa a nadějné mladé hvězdy znovu obléknou dres Plamenů. Bude to sice pouze v rámci exhibičního zápasu oslav 80 let hokeje ve Žďáře nad Sázavou, ale o to více speciální zážitek to bude. Na fanoušky čeká kromě samotného zápasu i bohatý doprovodný program před stadionem, včetně autogramiády. Patronem této akce je kapitán mistrů světa z roku 2010 Tomáš Rolinek.

Bouchalky letos znovu ožijí již 10. srpna. Do domovského stánku se totiž vrátí nejslavnější odchovanci a znovu obléknou žďárský dres. Pro spoustu diváků je to sen, vidět na ledě pohromadě například Petra Koukala po boku Martina Nečase a dalších.

Exhibiční zápas ale nebude pouze o slavných odchovancích, kteří sbírali tituly všude po světě. Klub si váží svých odchovanců, kteří bojují za Plameny a tak bude sestava 80´ obsahovat hráče, kteří se stali legendami nebo klíčovými osobnostmi tady na Bouchalkách. Mezi nimi nechají zavzpomínat na krásný technický hokej Martin Sobotka s Jiřím Plachým či Jiřím Kautem. Například právě rodina Kautů bude mít jedinečnou možnost zahrát si pohromadě. Bratři Martin a Tomáš společně se svým strýcem Jiřím.

Sestava je plná hvězd nastupující generace, která prozatím ukazuje, že by mohla pomoci vrátit český hokej na výsluní. Vždyť se bude po ledě prohánět dvanáctka loňského draftu NHL Martin Nečas společně s Martinem Kautem, jenž půjde na draft NHL již tento pátek. Společně k nim i střelec zlatého gólu na Memoriálu Ivana Hlinky Ondřej Machala či mistr extraligy s brněnskou Kometou Tomáš Havránek. Na střídačce povede tým snů další mistr světa Jaroslav Benák.

Doprovodný program bude v prostorách před stadionem a na ovále probíhat již od odpoledne. Těšit se návštěvníci mohou na autogramiádu, rozhovory, občerstvení, soutěže pro děti, stánek s fanshopem atd. Na doprovodný program bude vstup zdarma. Vstupné na večerní utkání bude 100,- Kč a případný výtěžek bude použitý na rozvoj mládežnického hokeje ve Žďáře. O podrobnostech a na co všechno se budete moci ještě těšit, budeme informovat na webu.

Sestava 80´: Milan Řehoř, Radovan Biegl - Martin Lojek, Martin Pleva, Václav Půža, Tomáš Doležal, Ondřej Trejbal - Jiří Plachý, Martin Sobotka, Martin Nečas, Tomáš Havránek, Ondřej Machala, Petr Koukal, Tomáš Rolinek, Martin Kaut, Jiří Kaut, Tomáš Kaut, Petr Vampola, Martin Rousek, Tomáš Bláha, Radek Haman
Trenér: Jaroslav Benák

VIDEOZÁZNAM

FOTO