Nábor mladých hokejistů

Zveřejněno 03.09.2008 | Klub
Se začátkem nového školního roku startuje v našem klubu již tradiční NÁBOR MLADÝCH HOKEJISTŮ.

Tréninky náboru, na kterých se lze přihlásit nebo si to jen zkusit, probíhají každou sobotu a neděli na Zimním stadionu ve Žďáře nad Sázavou (obvykle od 9:00).


Dopřejte svým dětem smysluplně prožité dětství plné sportu, zábavy, cestování, emocí a kamarádství. Podpořte je v jejich snaze napodobit slavné české hokejisty. Za to se hokej odmění silnými prožitky a bohatými zážitky. Např. loňští "sedmáci" by mohli vyprávět o svých mimořádných zážitcích z vítězství na velkém mezinárodním turnaji v Německu na které již nikdy v životě nezapomenou (viz foto).

Je jasné, že z každého kdo se na hokej dá, nebude Hašek nebo Jágr. Ovšem každému tato hra dává fyzickou kondici, sportovního ducha, smysl pro kolektiv a zodpovědnost, tříbí myšlení, rozhodnost a rychlý úsudek. Proto každý kdo někdy hokej hrál, na mládí v mužstvu rád vzpomíná, bez ohledu na to, zda to dotáhl do NHL nebo si třeba jen tak zahraje Vesnickou ligu. Ale samozřejmě i ze Žďáru se dá dojít daleko, vrozený talent k tomu může pomoci, ale nejdůležitější je vlastní snaha, chuť, vůle a píle v tréninku. Dokázali to již mnozí např. Tomáš Rolínek, Petr Koukal, Martin Rousek, Petr Vampola, Radek Haman, Martin Lojek a mnozí další.