NĚKOLIK ORGANIZAČNÍCH INFORMACÍ PRO ÚTERNÍ ČTVRTFINÁLOVÝ ZÁPAS

Zveřejněno 13.03.2017 | mk
Úterý 14.3. 2016 v 18:00 Zimní stadion na Bouchalkách Žďár nad Sázavou.

Foto: Petr Nedvěd

Znovu opakujeme PŘIJŤĎTE VČAS. A to hned z několika důvodů. Očekávaná rekordní návštěva, omezené množství pokladen, zvýšená bezpečnostní opatření u vstupu do stadionu, možné problémy s parkováním.

Vyhněte se frontám u pokladen a kupte si VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI, který probíhá v prodejně hokejových potřeb „SobiSport“ vedle hlavního vchodu do stadionu mezi 9:30-12:00 a 13:00-17:00 hodin. Hlavní pokladna bude otevřena dvě hodiny před začátkem utkání. Jednotná cena vstupenek 70,- Kč.

Sektor pro FANOUŠKY HOSTŮ bude vymezen tradičně za hostující střídačkou a bude pro ně určen samostatný boční vchod od sportovní haly se samostatnou pokladnou.

Opět budou posílené PARKOVACÍ PLOCHY u zimního stadionu o autocvičiště, ale vzhledem k očekávanému vysokému počtu brodských fanoušků cestujících na utkání auty, budou i tato zřejmě brzy obsazena, proto využívejte také parkoviště před fotbalovým stadionem.

Vedení klubu se pokouší zajistit také posílení prodeje občerstvení, ale není to v jeho kompetenci a vůli. Vše záleží na provozovateli, který má práva na prodej občerstvení na zimním stadionu.