Další venkovní zápas sehrají Plameny na ledě Kolína

Zveřejněno 04.02.2017 | Jakub Janů
SC Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
32., sobota 4.2.2017 17:07
SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
K O L Í N – Po ne zrovna líbivém utkání na Bouchalkách, které se Žďárským podařilo vyhrát proti poslednímu Jindřichovu Hradci (4:2) se Plameny vydají na cestu do Kolína, kde je čeká těžký souboj. Kolínští teď měli zápasovou pauzu - jejich duel v Nymburku byl odložen. Zápas začíná od 17:07.

Z POSLEDNÍCH DVOU ZÁPASU ODEŠELI KOZLOVÉ S JEDNÍM BODEM

Po pětizápasové šňůře výher Kolína přišli soupeři z prvních dvou pater tabulky. Nejprve se postavili na ledě Tábora proti tamějším Kohoutům. Po šedesáti minutách byl stav 1:1 a zápas se prodlužoval. V něm se trefili domácí, kteří zvítězili 2:1pp a Kolín se tak vracel domů s bodem. Zatím poslední utkání sehráli doma proti prvnímu Havlíčkovu Brodu. O tomto zápase se dá říct, že ho rozhodli Bruslaři už v první třetině, po které vedli na kolínském ledě už 0:3. Ve zbývajících dvou třetinách sice Kozlové snížili na 2:3, ale Bruslaři vstřelil gól do prázdné brány na 2:4 a Kolín tak nebral ani bod. Naopak Brod získal všechny tři.

NA VZÁJEMNÉ ZÁPASY LETOS 2:1 PRO KOLÍN

První vzájemný duel se letos odehrál na Bouchalkách. Hrálo se vyrovnané utkání, ze kterého nakonec brali všechny body hosté z Kolína. Šťastný, ale vítězný gól, vstřelil pět minut před koncem zápasu Kadlec a stanovil tak skóre na 3:4 pro hosty. Druhý zápas začal třetinou, ve které nepadl gól ani na jedné straně. V té druhé odskočil Kolín na zdánlivě pohodové vedení 2:0. Jenže ve třetí dvacetiminutovce se prosadili jak domácí – třikrát, tak i Plameny – hned pětkrát. Zápas po šedesáti minutách byl tedy nerozhodný 5:5 a šlo se do prodloužení. V něm se zadařilo domácím Kozlům. Vítězný gól trefil v přesilové hře Panna, který tak vystřelil druhý bod pro domácí. Zatím poslední zápas se hrál na Bouchalkách. Z tohoto utkání brali letos poprvé proti Kolínu tři body Plameny, když gól na 4:3 vstřelil šest minut před koncem vítězný gól Hort.

OD NOVÉHO ROKU SE PLAMENŮM NA VENKOVNÍM LEDĚ NEDAŘÍ

Po parádní desetizápasové vlně výher přišla po dlouhé době prohra na ledě Tábora. O týden později cestovali Žďárští do Nymburku, kde stejně jako v Táboře nevstřelili ani gól a vraceli se domů s prázdnou. Na další zápas cestovali do Moravských Budějovic. Zde sice byly Plameny herně lepším soupeřem jak domácí, ale na výhru jim jeden gól nestačil a po prohře 2:1 jely domů opět bez bodu. Poslední venkovní zápas sehrály na ledě Pelhřimova. Zde na začátku poslední třetiny vyrovnaly z 3:0 na 3:3, ale domácí se stihli oklepat a nakonec přehráli Plameny 5:3.