Mladší dorost jede do Třince, starší dohraje základní část, junioři přivítají Tábor

Zveřejněno 25.11.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Již dnes rozehrají své zápasy junioři a starší dorostenci. Nejstarší mládežnická kategorie vyzve na domácím ledě Tábor. V Telči pak domácí zápas odehraje starší dorost, soupeřem mu bude předposlední Příbram. Mladší dorostenci rozehrají nadstavbu, čeká je dlouhá cesta do Třince.

Foto: Petr Nedvěd

JUNIOŘI

Na juniory tento víkend čeká pouze jediný zápas. Nejstarší mládežnická kategorie přivítá Kohouty z Tábora. Jednoznačným favoritem jsou hosté, kteří okupují třetí místo ligové tabulky. Na kontě mají 37 bodů, což je o devatenáct více než mají sedmé Plameny. Zápas začíná v 19.30 hodin na Bouchalkách.

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci dnes odehrají domácí zápas na zimním stadioně v Telči, stejně tak jako jejich mladší kolegové před dvěma týdny s Táborem. Soupeřem žďárských dorostenců bude předposlední Příbram, která má na kontě pouze devět bodů. Starší dorostenci nadále drží první místo v tabulce, které o minulém víkendu ještě posílili. V neděli se vydají svěřenci Radovana Biegla k poslednímu zápasu základní části do Chrudimi. Východočeši jsou na sedmém místě se čtrnácti body.

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci načnou v sobotu nadstavbovou část extraligy mladšího dorostu. Plameny se společně s Jihlavou přidaly ke čtyřem postupujícím ze skupiny Východ a vytvoří šestičlennou tabulku nadstavby skupiny B. Jelikož se body do této tabulky ponechávají i ze základní části, žďárští mladíci začnou jako pátí. A hned na úvod je čeká ten soupeř nejtěžší. V sobotu se Plameny vydají do Třince, který vyhrál základní část na Východě a na kontě má pětačtyřicet bodů. Další v pořadí jsou Vítkovice, Zlín a čtvrtá Jihlava, všichni mají shodně jedenačtyřicet bodů. Plameny mají na kontě šestatřicet bodů a poslední je Havířov, se třiceti body.