Startuje anketa LA STEAK GÓL MĚSÍCE

Zveřejněno 23.11.2016 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Ve spolupráci s restaurací LA STEAK BAR připravila naše redakce pro fanoušky zajímavou novinku v podobě ankety LA STEAK GÓL MĚSÍCE, která na konci sezóny vyvrcholí velkým finále LA STEAK GÓL ROKU. Každý měsíc tak budete moci vybírat nejhezčí branku Plamenů za uplynulé období a zároveň se tím zapojit do soutěže o atraktivní ceny, jako je společná večeře s autorem vítězného gólu nebo dárek z klubového fanshopu.

Vyberte gól měsíce

Redakce www.hokejzr.cz vybere každý měsíc šest nejhezčích kamerou zaznamenaných branek, které nominuje do veřejného hlasování. Na klubovém kanále „ŽTV“ si bude moci každý nominované góly prohlédnout a zvolit si ten, který se mu nejvíce líbí. Vlastní hlasování prvního kola pak bude probíhat v připraveném formuláři do 4. prosince. Po ukončení hlasování proběhne vyhlášení vítězné branky měsíce a vylosování jednoho z hlasujících. V prvním kole volíme nejhezčí branku za září a říjen, v dalších již budou jednotlivé měsíce.

Podmínky hlasování
• Každý může hlasovat v jednom kole pouze jedenkrát. V případě vícečetného hlasování jednou osobou, budou všechny tyto hlasy odečteny a nebudou zařazeny do slosování.
• V anketě uvede hlasující své jméno a příjmení a e-mail nebo telefonní číslo. Tyto údaje budou klubem využity výhradně ke kontrole vícečetného hlasování, pro evidenci hlasování ve všech kolech a pro možnost kontaktování v případě výhry a nebudou nikde zobrazeny a zveřejňovány (s výjimkou jména výherce).
• Odpovědi s neúplnými, zjevně smyšlenými, zkomolenými nebo jinak nejasnými údaji nebudou do hlasování započítány.
• Členové redakce, vedení klubu, hráči „A“ mužstva a zaměstnanci LA Steak bar mohou hlasovat, ale nebudou zařazeni do slosování o výhry.

Vyhrajte večeři s autorem vítězné branky

Vylosovaný výherce pak při některém z následujících domácích utkání Plamenů převezme svoji výhru, kterou bude poukaz na společnou večeři pro dvě (nebo více) osoby v hodnotě 1.000,- Kč s autorem vítězné branky (ev. dalšími hráči) v LA STEAK BARU a od klubu získá fanouškovskou sadu v podobě šály, čepice a klíčenky na krk. (Konzumace hráčů nebude do čerpání na poukaz započítána.)

Finále bude LA STEAK GÓL ROKU

Vítězná branka z každého měsíce pak automaticky postoupí do závěrečného finále LA STAEK GÓL ROKU, jenž bude probíhat opět hlasováním po skončení sezóny. Na závěr bude vyhlášena nejhezčí branka celé sezóny a budou vylosováni tři výherci, kteří se zapojili do finálového hlasování. Ti obdrží společnou večeři v LA STEAK BARU v celkové hodnotě 2.500,- Kč, se třemi hráči (autor vítězné branky, finalisté…) a k tomu získá od klubu dres s vlastním jménem a číslem. (Konzumace hráčů nebude do čerpání na poukaz započítána.)

Dárek získá každý…

A to stále není vše. Každý, kdo nevynechá ani jedno kolo hlasování a zúčastní se všech měsíčních voleb a také závěrečného finálového hlasování, získá poukaz do LA STEAK BARU na konzumaci v hodnotě 100,- Kč a šálu nebo čepici SKLH. Tak nezapomeňte hlasovat už nyní, ať zůstanete ve hře!

ZDE HLASUJTE!

.

Navštivte LA STEAK BAR

Jak již z názvu ankety vyplývá, jejím partnerem je restaurace LA STEAK BAR, která se nachází na Nádražní ulici ve Žďáře nad Sázavou (naproti baru ElGordo). V přízemí najdete nekuřáckou restauraci, v patře je kuřácká část a salonek pro firemní i soukromé oslavy. V menu se nachází steaky i burgery a dalších lahodné pokrmy z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Nechybí ani ryby, zelenina, saláty či dezerty. Samozřejmostí je kvalitní plzeňské pivo a další alkoholické i nealkoholické nápoje.