Starší dorost se osamostatnil na čele, mladší dvakrát prohrál, juniorka napravila debakl

Zveřejněno 31.10.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Vyloženě povedený víkend za sebou má starší dorost, který dvakrát vyhrál a je s dvoubodovým náskokem na čele soutěže. Junioři po debaklu proti Třebíči, rozstříleli Krkonoše. Mladší dorost nestačil na českobudějovický Motor ani na jihlavskou Duklu.

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

O tomto víkendu odehráli junioři velmi rozdílné zápasy. V pátek na domácím ledě schytali debakl od Třebíče. V neděli si ale spravili chuť a proti Krkonoším pohodlně zvítězili. Po odehraných jedenácti kolech okupuje žďárská juniorka sedmé místo.

SKLH Žďár nad Sázavou – Horácká Slavia Třebíč 0:8

HC Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou 1:6

STARŠÍ DOROST

Na domácím ledě v pátek starší dorostenci málem ztratili tříbrankový náskok, ale proti Krkonošům svěřenci Radovana Biegla tři body uhájili. V neděli to byl pro žďárské starší dorostence tvrdší oříšek. Na ledě doposud třetího Jablonce Plameny prohrávaly 2:3, ale dvě minuty před koncem srovnal Gergel a dva body do Žďáru putovaly po výhře na nájezdy. Tím se žďárští dorostenci osamostatnili na čele Ligy staršího dorostu.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Krkonoše 5:4

TJ Vlci Jablonec - SKLH Žďár nad Sázavou 3:4sn

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci za sebou mají nepovedený víkend a již klesli na pátou příčku, která nezaručuje vyřazovací boje. Ve čtvrtek se na ledě Českých Budějovic strhla přestřelka, kterou svěřenci Jaromíra Pytlíka nezvládli. Ani v neděli žďárští dorostenci nebodovali, z Bouchalek si tři body odvezla jihlavská Dukla.

HC Motor České Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou 8:5

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Dukla Jihlava 1:5