Starší dorost už je první, mladší rozstřílel Slavii Praha

Zveřejněno 17.10.2016 | ok
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U - Žďárská mládež má za sebou další povedený víkend. Junioři sice v pátek prohráli, ale chuť si spravili v neděli. Starší dorost se vyšplhal na první místo tabulky a mladší si smlsnul na pražské Slavii.

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

V pátek nečekal na juniory lehký oříšek. Na ledě silného Kolína junioři nepochodili a vrátili se z něj bez bodu. Chuť si ale v neděli spravili na domácím ledě. Proti poslednímu Vajgaru vedla žďárská juniorka po první třetině již 4:0. Ve zbytku zápasu sice přišel mírný útlum, ale i tak si Plameny dokráčely k pohodlenému vítězství.

SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou 6:3

SKLH Žďár nad Sázavou - KLH Vajgar Jindřichův Hradec 6:3

STARŠÍ DOROST

Velice povedený víkend za sebou mají starší dorostenci. Ti v pátek doma rozcupovali první Tábor, čímž se na Kohouty dotáhli na rozdíl jediného bodu. První místo v tabulce si po zaváhání Tábora vzaly Plameny těsnou výhrou v Příbrami.

SKLH Žďár nad Sázavou - HC Tábor 5:1

HC Příbram - SKLH Žďár nad Sázavou 1:2

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci sehráli první zápas nové poloviny již ve čtvrtek. V zápase s HC Dynamo Pardubice čtyřikrát prohrávali, ale vždy dokázali srovnat. Bohužel na pátou branku těsně před koncem zápasu již zareagovat nedokázali. Chuť si ale spravili v neděli na ledě pražské Slavie. Z Edenu přivezli žďárští mladíci pohodlné tři body.

SKLH Žďár nad Sázavou - HC Dynamo Pardubice 4:5

HC Slavia Praha - SKLH Žďár nad Sázavou 3:8