Mladší dorost dnes otevře další mládežnický víkend zápasem s Pardubicemi

Zveřejněno 13.10.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Již dnes v podvečer odstartuje mladší dorost druhou polovinu základní části soubojem s Dynamem Pardubice. Zítra se k nim přidá juniorka i starší dorost. V neděli odehraje své zápasy každá kategorie.

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

Nejstarší mládežnickou kategorii čekají o tomto víkendu dva zápasy. V pátek vyjedou na led kolínských Kozlů. Soupeř to jistě nebude jednoduchý, neboť Kolín po šesti kolech okupuje třetí místo a na kontě má dvanáct bodů. V neděli vyjede juniorka na domácí led proti Jindřichově Hradci. Junioři Vajgaru jsou na tom prakticky stejně jako jejich A tým. Na posledním místě bez jediného bodu a pasivním skóre 10:50.
Pátek 14.10. SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 16.10. SKLH Žďár nad Sázavou - KLH Vajgar Jindřichův Hradec

STARŠÍ DOROST

Starší dorostence čeká velice těžký úkol. Ve šlágru sedmého kola přivítají na domácím ledě Tábor, který je zatím suverénní a po šesti kolech neztratil ani bod. Zdatně mu sekundují žďárští mladící, kteří jsou druzí a na Kohouty ztrácí čtyři body. V důležitém utkání v boji o špičku potřebují svěřenci Radovana Biegla zvítězit. V neděli vyrazí starší dorostenci až do Příbrami, která je aktuálně sedmá, ale odehrála zatím pouze čtyři zápasy.
Pátek 14.10. SKLH Žďár nad Sázavou – HC Tábor
Neděle 16.10. HC Příbram – SKLH Žďár nad Sázavou

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci dnes načnou druhou polovinu základní části. Na domácím ledě od půl páté přivítají Dynamo Pardubice. V úvodním zápase sezony se pardubickým mladíkům podařilo Plameny obrat o body, od té doby ale svěřenci Jaromíra Pytlíka šlapou jako hodinky. V neděli vyjedou na led pražské Slavie, kterou doma žďárští mladíci udolali v prodloužení.
Čtvrtek 13.10. SKLH Žďár nad Sázavou – Dynamo Pardubice
Neděle 16.10. Slavia Praha – SKLH Žďár nad Sázavou