Úspěšná mládežnická neděle přinesla výhry všech kategorií

Zveřejněno 09.10.2016 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U / T Ř E B Í Č – Skvělou neděli dnes prožily mladé žďárské Plameny. Oba dorosty i junioři si připsali na svá konta plné tříbodové zisky. Junioři porazili doma Velké Popovice, starší dorost vyhrál v Třebíči a mladší na Bouchalkách zvítězil nad libereckými Bílými Tygry.

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

V pátek sehráli junioři další kolo ligové soutěže ve Zbraslavi, ale z cesty do Prahy se žďárští mládežníci vraceli s prázdnou.

HC Slavoj Zbraslav - SKLH Žďár nad Sázavou 5:3

V neděli už to vypadalo podstatně lépe a svěřenci trenéra Kulíška si připsali tři body.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Slavoj Velké Popovice 6:3

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci měli tento týden na programu jediné utkání. V neděli cestovali k regionálnímu derby do Třebíče. V zápase s Horáckou Slávií potvrdili starší dorostenci roli favorita a z Třebíče si přivezli plný bodový zisk. Bieglovi svěřenci tak stále drží druhé místo v tabulce za vedoucím Táborem.

SK HS Třebíč - SKLH Žďár nad Sázavou 2:4

MLADŠÍ DOROST

Minulý týden neuspěli mladší dorostenci v boji o čelo extraligové tabulky, ale dnes navázali na předchozí vítěznou šňůru a na domácím ledě si připsali vítězství nad libereckými Bílými Tygry. K důležité výhře, která udržela mladé Plameny na děleném druhém místě s jednobodovou ztrátou na vedoucí Jihlavu, přispěl skvělým výkonem brankář Martin Nedvěd (foto), jenž v důležitých okamžicích tým podržel a zlikvidoval dvě trestná střílení.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Bílí Tygři Liberec 4:1