Kozlové prahnou po pomstě. Uhájí Plameny Bouchalky?

Zveřejněno 04.03.2016 | mk
SKLH Žďár nad Sázavou SC Kolín
ČF2, sobota 5.3.2016 17:30
SKLH Žďár nad Sázavou - SC Kolín ZNS - KOL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Senzační čtvrteční výhrou v Kolíně, vstoupili žďárští hokejisté do čtvrtfinálové série tím nejlepším způsobem. První výhra je však jen jeden krok a k postupu jsou potřebné tři. O ten druhý budou Plameny bojovat v sobotu v domácím prostředí žďárských Bouchalek. A je nad slunce jasné, že čtvrteční klopýtnutí Kozlů, bude chtít favorit série za každou cenu v sobotu napravit a Žďáru porážku oplatit. Kolín požene nutnost, Plameny zase plný domácí stadion. To si nenechte ujít…!

KOLÍN SE ROZHODNĚ NEVZDÁ

Plameny ve čtvrtek předvedly vynikající výkon, kterým si zajistily první bod čtvrtfinálové série. V sobotu je čeká boj o druhý a budou-li jej chtít Žďárští získat, budou muset minimálně zopakovat výkon z kolínského ledu. Dá se totiž předpokládat, že tento boj bude ještě těžší. V prvním zápase totiž mohla být pro Kozly určitým handicapem nerozehranost po dvoutýdenní zápasové pauze. Navíc jsou nyní Středočeši již ve trochu svízelné situaci a ztratit další zápas a pustit Plameny do mečbolu si nemohou dovolit. Tudíž je jasné, že Kolín bude chtít vyhrát za každou cenu a za výhrou je požene početná skupina jejich fanoušků.

Na druhou stranu zápas slibuje vynikající hokej vysoké úrovně, plný nasazení a bojovnosti až nadoraz. Navíc okořeněný vysokou návštěvou a úžasnou atmosférou tvořenou oběma fanouškovskými tábory. Bude to skutečný hokejový svátek, který se rozhodně vyrovná nedávnému derby s Havlíčkovým Brodem, navíc v tomto duelu půjde rozhodně o víc.

OBA TRENÉŘI ŘEŠÍ PROBLÉMY S OBRÁNCI

Oba trenéři budou řešit podobný problém, kterým je nedostatek obránců. V prvním zápase přišel kolínský kouč Seidl o zkušeného Tomáše Pácala, který po střetu s Petrem Štěpánkem, jenž sudí označil za nedovolený, utrpěl otřes mozku a pravděpodobně v sobotu nebude moci nastoupit. Zároveň Kolínu chybí další kvalitní bek Jan Hanzl, který je po operaci kolene.

Trenér Sobotka je na tom však podobně, také jemu chybí dvojice hlavních defenzivních opor. Již několik týdnů postrádá nemocí zužovaného Pavla Staňka a ve čtvrtek přišel také o dalšího. Tím je Libor Střecha, který utrpěl v zápase blíže nespecifikované zranění nohy. Takže i tohle bude hrát roli, kdo se se ztrátami v zadních řadách dokáže lépe vyrovnat.

PŘIJĎTE VČAS, VYUŽIJTE PŘEDPRODEJ

Jako vždy v těchto zápasech znovu vyzýváme diváky, aby jednak využili možnosti předprodeje vstupenek, nebo si je alespoň zakoupili s předstihem a vyhnuli se tak frontám u pokladny před samotným začátkem zápasu. Předprodej vstupenek probíhá v prodejně hokejových potřeb "SOBISPORT", která je hned vedle (vpravo) hlavního vchodu na ZS. Otevírací doba je 9:30 -12:00, 13:00 - 17:00 a v sobotu 9:00 – 11:30.

Pokladna na zimním stadionu pak bude otevřená v den zápasu od 15:00. Jednotná cena vstupenek na čtvrtfinále byla stanovena na 60,- Kč. Dítě do 120 cm v doprovodu dospělé (platící) osoby má vstup zdarma. Na zápasy play-off neplatí sezónní permanentní vstupenky. Jedině včasný nákup vstupenek a také včasný příchod na stadion vám zajistí, že nepřijdete o slavnostní nástup k zápasu nebo dokonce o jeho úvodní chvíle. Pro motorizované diváky, budou opět posílené parkovací plochy o prostor autocvičiště.

Věříme, že play-off, a obzvláště zápas po čtvrteční překvapivé výhře, si žádný hokejový fanda nenechá ujít a přijde si užít skvělý hokej a neopakovatelnou atmosféru vyřazovacích bojů. Duel začíná na žďárském zimním stadionu na Bouchalkách v sobotu 5.března v 17:30. V případě, že přeci jen nebudete moci dramatický duel sledovat na vlastní oči, bude připraven obvyklý onlajn přenos.

Čtvrtfinále play-off

Západ
Hockey Club Tábor – BK Havlíčkův Brod 1:0 (4:3sn)
HC Stadion Vrchlabí – HC Vlci Jablonec nad Nisou 1:0 (3:0)
SHC Klatovy – HC Kobra Praha 0:1 (2:3)
SC Kolín – SKLH Žďár nad Sázavou 0:1 (1:2)

Východ
VHK Vsetín - HC Nový Jičín: 3:0 (7:1, 2:5, 3:0)
HC Frýdek-Místek - HC Kopřivnice: 3:0 (7:3, 0:4, 4:1)
VSK Technika Brno - HC Moravské Budějovice 2005 – 3:1 (2:7, 3:6, 5:1, 2:7)
HC RT TORAX Poruba - SHK Hodonín: 3:2 – (6:4, 4:3p, 7:5, 5:4sn, 8:4)

Program čtvrtfinále play-off

1. zápas SC Kolín – SKLH Žďár nad Sázavou čtvrtek 3.3.2016 18:07
2. zápas SKLH Žďár nad Sázavou - SC Kolín sobota 5.3.2016 17:30
3. zápas SC Kolín – SKLH Žďár nad Sázavou pondělí 7.3.2016 18:07
4. zápas SKLH Žďár nad Sázavou - SC Kolín středa 9.3.2016 18:00 (nebude-li rozhodnuto)
5. zápas SC Kolín – SKLH Žďár nad Sázavou pátek 11.3.2016 18:07 (nebude-li rozhodnuto)

VYBAVTE SE NA PLAY-OFF VE FANSHOPU

Fanshop

Pro fanoušky bude opět připraven stánek s programy a klubovými suvenýry. Nyní jsou nově v sortimentu slušivé zimní čepice, ručníky a módní polokošile, vše samozřejmě i s logem Plamenů. Kromě toho najdete v našem fanshopu tradiční šály, kšiltovky, dresy, puky, hrníčky, atd. Speciální akci pro Vás připravil SKLH ve spolupráci s generálním partnerem firmou CooperStandard - PARTNERSKÁ ŠÁLA – 120,-.

.

.

--> 2.čtvrtfinále play-off - SKLH Žďár nad Sázavou vs. SC Kolín