Do Žďáru míří rozjetý Klášterec

Zveřejněno 26.01.2016 | Martin Boček
SKLH Žďár nad Sázavou HC Klášterec nad Ohří
30., středa 27.1.2016 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Klášterec nad Ohří ZNS - KNO
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Další důležitý zápas v boji o play-off čeká již tuto středu žďárské Plameny, které přivítají v poslední době výborně hrající Klášterec nad Ohří. Ovšem i Žďár v posledních utkáních dokázal, že patří na vyšší příčky, než na kterých se pohybuje. Proto si nenechte tento zajímavý zápas ujít.

Nový trenér Klášterce Petr Mikeš, který v listopadu nahradil dosavadního trenéra Radka Nerada, může být z posledních výkonů svého týmu velmi potěšen. Ačkoli patří Klášterci v tabulce až 14. místo a šanci na boje v play-off už spíše jen teoretické, tak i přesto ukazují, že hokej hrát rozhodně umí. Formu Klášterce pocítili týmy, u kterých se čekalo, že jasně nad outsiderem vyhrají. Po debaklu v Nymburku, kdy prohrál tým od řeky Ohře 4:13, jako by se hra úplně změnila. Hned v následujícím kole si totiž Klášterec vyšlápl na druhý Tábor, který dokázalo mužstvo Petra Mikeše porazit ve vyrovnaném utkání 2:1.

O 4 dny později se utkali Klášterečtí s týmem z hlavního města, tedy proti Kobře. V tomto utkání dokázal Klášterec navázat na výkon proti Táboru, nakonec to k vítězství sice nestačilo, ale i bod za prohru 4:5 po samostatných nájezdech byl pro tento tým skvělou vizitkou.

Poslední odehraný zápas sehrál Klášterec v domácím utkání proti týmu z Vrchlabí a ani krkonošský celek si tato varování nevzal k srdci. Díky skvělému výkonu útočníka Danka Deveriho, který si připsal hattrick a jednu asistenci, mohli Klášterečtí slavit vítězství a cenné tři body za výhru 6:3. Poslední výsledky tedy ukazují, že Žďár nečeká vůbec snadný soupeř.

První vzájemný letošní zápas obou týmů se hrál na začátku listopadu v Klášterci. Plameny sem jely s chutí konečně prolomit nepříliš velké úspěchy a začít naplno bodovat, protože z posledních 7 předešlých utkání dokázaly vyhrát pouze jednou, a to proti nevýraznému Sokolovu, který rozstřílely 9:2. A jak bylo vidno, chuť to byla veliká. Plameny převzaly ihned od začátku utkání iniciativu, v 9. minutě z toho vytěžil vedoucí gól Luboš Kunstmüller. Ve druhé třetině se pak Plameny dostaly do vedení již 3:0 po gólech Tomáše Střechy a Martina Plevy. V závěrečné třetině sice dokázali domácí snížit díky Vladislavu Vrtkovi, ale gólem do prázdné brány pečetil výhru Žďáru 4:1 opět Luboš Kunstmüller.

13.kolo, středa 4.11.2015 HC Klášterec nad Ohří - SKLH Žďár nad Sázavou 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Nenechte si ujít důležitý zápas proti rozjetému Klášterci nad Ohří, a přjděte podpořit Plameny v boji o potřebné body k cestě do play-off. Duel začíná na žďárském zimním stadionu na Bouchalkách ve středu 27.ledna v 18:00. V případě, že nebudete moci tento mimořádný duel sledovat na vlastní oči, bude připraven obvyklý onlajn přenos.

Novinky ve fanshopu

Pro fanoušky bude opět připraven stánek s programy a klubovými suvenýry. Nyní jsou nově v sortimentu slušivé zimní čepice, ručníky a módní polokošile, vše samozřejmě i s logem Plamenů. Kromě toho najdete v našem fanshopu tradiční šály, kšiltovky, dresy, trumpetky, puky, hrníčky, atd. Speciální akci pro Vás připravil SKLH ve spolupráci s generálním partnerem firmou CooperStandard - PARTNERSKÁ ŠÁLA – 120,-.

--> 30. kolo - SKLH Žďár nad Sázavou vs. HC Klášterec nad Ohří