Po Novém roce budou ve svých soutěžích pokračovat junioři a mladší dorost

Zveřejněno 02.01.2016 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Hned druhý den v roce 2016 sehrají svoje první zápasy junioři a mladší dorostenci. Pro nejstarší mládežnickou kategorii se bude jednat o jediný duel, v sobotu na Bouchalkách přivítají Choceň. Po skončení tohoto zápasu bude následovat důležitá bitva mladších dorostenců s Havlíčkovým Brodem. V neděli načnou svěřenci Martina Sobotky pětizápasovou sérii na venkovních hřištích utkáním v Mladé Boleslavi.

JUNIOŘI

Junioři zakončili před Vánoci rok 2015 výhrou s čistým kontem 2:0 na ledě Poličky a tak si i po patnácti odehraných duelech drží stoprocentní úspěšnost. V sobotu od 13.45 nastoupí na domácím ledě proti Chocni. V prvním vzájemném vyhráli žďárští 6:2, ve druhém vzájemném, hraném na ledě Chocně Plameny přestřílely v divokém utkání svého soka 8:6. Plameny prozatím naprosto dominují soutěži, jelikož na svém kontě mají plných 45 bodů a neuvěřitelné skóre 112:33.

Sobota 2.1. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Choceň 13:45

MLADŠÍ DOROST

Na tu nejmladší dorosteneckou kategorii čekají další dva zápasy, které hodně napoví o sestupujícím celku do ligy mladšího dorostu. Nejprve v sobotu přivítají Plameny na domácím ledě Havlíčkův Brod, který má aktuálně desetibodovou ztrátu na Žďár, k dispozici však má jedno utkání k dobru. Bruslaři na Plameny umí, ve všech třech vzájemných zápasech letošní sezóny se radovali právě borci z Kotliny. Žďár se bude rozhodně snažit tuto nepříznivou sérii zvrátit.

Hned v neděli se Plameny vydají na cestu do Mladé Boleslavi, sousedovi v tabulce. Ta se totiž nachází na předposledním místě ve skupině o udržení, se ztrátou jediného bodu na žďárské Plameny. Na tohoto soupeře se žďárským mladším dorostencům daří. Ze třech vzájemných zápasů vytěžili svěřenci Martina Sobotky 7 bodů.

Sobota 2.1. – SKLH Žďár nad Sázavou : BK Havlíčkův Brod 16:30
Neděle 3.1. – BK Mladá Boleslav : SKLH Žďár nad Sázavou 11:30

--> 7. kolo: SKLH Žďár nad Sázavou - BK Havlíčkův Brod / sobota 2.1. 16:30