Ve středu se projedou Plameny do Klášterce

Zveřejněno 03.11.2015 | mk
HC Klášterec nad Ohří SKLH Žďár nad Sázavou
13., středa 4.11.2015 18:00
HC Klášterec nad Ohří - SKLH Žďár nad Sázavou KNO - ZNS
K L Á Š T E R E C   N A D   O H Ř Í – První listopadovou středu bude pokračovat třetí nejvyšší hokejová soutěž třináctým kolem. Plameny v něm čeká jeden z nejdelších tripů sezóny. Vydají se do téměř 300 km vzdáleného Klášterce nad Ohří. A z takové dálky by to určitě chtělo přivézt nějaké body.

Klášterec se v letošní sezóně trápí podobně jako Žďár a v tuto chvíli mu patří 16. místo tabulky, ale na třinácté Plameny ztrácí pouze jediný bod. Ovšem na začátku sezóny to tak nevypadalo. Klášterští vstoupili do soutěže vynikajícím způsobem a v prvních třech kolech slavili třikrát vítězství. V úvodním zápase deklasovali doma Pelhřimov 11:5, vyhráli 5:6 v Písku na nájezdy a doma si snadno poradili s Jindřichovým Hradcem 7:2.

Jenomže pak přišla série tří porážek, kterou vystřídalo oživení výhrou nad Bílinou 8:4. To však bylo v sedmém kole a nyní již mají Severočeši na kontě sérii pěti proher v řadě bez jediného bodu. Poslední nezdar potkal klášterské hokejisty v sobotu ve Vrchlabí (6:3). Tam sice dvakrát vedli a po první třetině drželi vedení 1:2, ale domácí Stadion třemi brankami v prostřední části obrátil vývoj zápasu a další drama již nedovolil.

Žďárští příznivci si pochopitelně budou přát, aby nepříznivá série domácího celku pokračovala také ve středu a Plameny si z Podkrušnohoří přivezly nějaké body (nejlépe tři). Žďárští sice v posledních třech zápasech výrazně zlepšili svůj herní projev, ale na body to zatím stačilo pouze v zápase proti Sokolovu. Středeční večer ukáže, zda v Klášterci bude výkon Plamenů již opět oceněn i bodově.

Zápas dvou nevýrazných celků letošní soutěže, začne na klášterském stadionu ve středu 3.listopadu v 18:00. Duel můžete sledovat buď přímo v místě konání nebo prostřednictvím onlajn přenosu.

--> 13. kolo – HC Klášterec nad Ohří vs SKLH Žďár nad Sázavou