Na starší dorost čekají první odvety, mladší přivítá Sparta a junioři budou chtít pokračovat ve vítězné sérii

Zveřejněno 22.10.2015 | Ondřej Krásný, Carey_44
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Ke konci října čeká na mládež žďárského SKLH bohatý program. Dohromady se budou hrát celkem čtyři zápasy. Vše v pátek odstartuje starší dorost s juniory na domácím ledě. V neděli se pak budou mladší i starší dorostenci přemísťovat na ledy svých soupeřů.

Foto: René Rámiš.

JUNIOŘI

V pátek čeká na juniory souboj na domácím ledě se čtvrtou Chocní. Ta prozatím stihla odehrát pouze dva zápasy, z nichž si připsala jedno vítězství a jednu porážku. Plameny mají po třech zápasech plný počet bodů a neuvěřitelné skóre 29:8. Utkání začíná v pátek v 19.30 hodin.

Pátek 23.10. - SKLH Žďár nad Sázavou : HC Choceň 19:30

STARŠÍ DOROST

Základní část ligy staršího dorostu se přehupuje do své druhé poloviny a o tomto víkendu se budou hrát první odvety. Starší dorost SKLH přivítá na svém ledě v pátek HC Chrudim, která je po první polovině na osmém místě a na kontě má shodný počet bodů. Důležitý souboj se bude odehrávat v neděli na ledě Jindřichova Hradce, který je s patnácti body pátý pouze o dva body právě za čtvrtým Žďárem.

Pátek 23.10. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Chrudim 15:30
Neděle 25.10. – KLH Vajgar Jindřichův Hradec : SKLH Žďár nad Sázavou 16:30

MLADŠÍ DOROST

Nejmladší dorostenecká kategorie pojede v neděli do pražské Tipsport Arény, aby se zde utkala se Spartou Praha. Tým z hlavního města je jednoznačným favoritem, jelikož aktuálně okupuje čtvrtou příčku a na kontě má 21 bodů. Plameny se díky zlepšeným výkonům v posledních kolech posunuli na osmé místo, na kontě mají bodů osm. V prvním vzájemném utkání na Bouchalkách Sparta zvítězila zcela jednoznačně 10:1.

Neděle 25.10. – HC Sparta Praha : SKLH Žďár nad Sázavou 12:15