Na mládež čeká další várka zápasů

Zveřejněno 15.10.2015 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Dalším říjnovým víkendem pokračují mládežnické soutěže. Junioři budou chtít navázat na vítězství z minulého víkendu, zatímco starší dorost by rád opět zvítězil. Obě kategorie budou tento víkend hrát pouze jeden zápas. Naopak mladší dorost jede na led Mladé Boleslavi a doma v neděli přivítá Liberec. Foto: René Rámiš.

JUNIOŘI

Junioři jsou po dvou zápasech se šesti body a skóre 20:5 na prvním místě a jistě se tam budou chtít držet až do úplného závěru. Další tři body si mohou připsat v sobotu, kdy jedou na led Poličky. Soupeř Plamenů si v úvodním víkendu také připsal plný počet a druhý je pouze o skóre. Na Žďár tak čeká přímý souboj o první místo tabulky.

Sobota v 16:15 hodin – HC Polička : SKLH Žďár nad Sázavou

STARŠÍ DOROST

Na starší dorost čeká tento víkend také jediný zápas. Po porážce od Jablonce nad Nisou si budou chtít svěřenci Petra Štěpánka spravit chuť v utkání s Krkonošemi. Ty aktuálně okupují osmou příčku a na Plameny ztrácí celkem sedm bodů. Utkání začíná v neděli ve 14.15 na Bouchalkách.

Neděle ve 14:15 hodin – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Krkonoše

MLADŠÍ DOROST

Na mladší dorostence čekají hned dva duely. Jeden mají na programu ve čtvrtek a druhý v neděli. Ve čtvrtek se mladé Plameny vydají na led Mladé Boleslavi. Zejména ten bude důležitý, jelikož Plamenům chybí na svého soupeře, který je na osmém místě pouze dva body. V domácím utkání se Plamenům v prvním kole ELIOD extraligy povedlo zvítězit. V neděli přivítají na svém ledě Plameny liberecké Bílé Tygry. Ti se aktuálně pohybují na třetím místě tabulky a je tak zcela jasné, kdo je v utkání favorit. Liberec doma Žďár v prvním vzájemném duelu rozstřílel 7:0.

Čtvrtek v 17:30 hodin – BK Mladá Boleslav : SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle v 17:00 hodin – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Bílí Tygři Liberec