Vyjádření SKLH Žďár nad Sázavou k systému žákovských soutěží.

Zveřejněno 26.08.2008 | Klub
Vzhledem k současné situaci, která díky neustálým chaotickým změnám v reorganizaci žákovských soutěží ze strany ČSLH dostala náš klub do velmi komplikované situace, kdy do této chvíle prakticky nemáme soutěž pro hráče 6. - 9. tříd a skutečnosti, že dosavadní jednání a bezpočetné telefonáty k ničemu nevedly, obrátili jsme se otevřeným dopisem na vedení ČSLH s výzvou k urychlenému řešení.
Zde je možné si tento dopis stáhnout. Můžete se v něm seznámit s celým vývojem tohoto problému od samého počátku až do dnešního dne. Tento dopis jsme poslali celému Výkonnému výboru, krajským svazům, funkcionářům, klubům, jakož i médiím. Již během prvních hodin po zveřejnění tohoto dopisu, se nám dostalo několika vyjádření souhlasu a podpory, ovšem to ještě není zárukou toho, že se na svazu někdo už probere a uvědomí si do jaké situace těmito kroky žene nás, podobně postižené kluby a ve svém důsledku i celý český hokej.

* Uveřejňujeme jednu z reakcí na náš otevřený dopis, kterou jsme dostali od zástupců Středočeského kraje. Jejich postižení je jiného druhu než naše, ale jen dokresluje stav, který v žákovském hokeji, po nekompetentní a naprosto bezohledné reorganizaci nastal a že tento stav ohrožuje mnohé kluby nejen po sportovní stránce, ale i ekonomické. Doporučuji k přečtení, je to opravdu zajímavé.

"I my jsme byli postaveni před téměř neřešitelný problém, kdy nám do skupiny nesmyslně přiřadili Cheb a Mariánské Lázně, protože jim "jaksi zbyly"..."