Mládež čeká jihočeský víkend

Zveřejněno 02.10.2015 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Na mládež žďárského SKLH čekají soupeři z Jižních Čech. Mladší dorostence nemine další extraligový souboj s Českými Budějovicemi. Starší dorost čeká v pátek Tábor a v neděli Písek. A aby toho nebylo málo, také "A" tým bude mít v sobotu namířeno do Tábora.

Ilustrační foto: René Rámiš

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost po důležitém zápase s Havlíčkovým Brodem čeká další soupeř. Na Bouchalky přijede v neděli HC Motor České Budějovice. Plameny čekají již 6 zápasů na jediný bod a po porážce od Bruslařů spadly na poslední místo extraligové tabulky. České Budějovice aktuálně okupují šesté místo. Ze sedmi zápasů si Motor připsal 9 bodů.

Neděle v 17:00 - SKLH Žďár nad Sázavou : HC Motor České Budějovice

STARŠÍ DOROST

Starší dorost je na tom o poznání lépe. V Lize staršího dorostu okupují starší dorostenci druhé místo za stoprocentním Kolínem. V pátek je čeká souboj s třetím celkem tabulky - Táborem, který má na kontě 8 bodů, což je o bod méně než má Žďár. Je tedy jasné, o co v tomto zápase půjde. V neděli čeká svěřence Petra Štěpánka Písek, který je aktuálně na sedmém místě a na konto si připsal pouze tři body.

Pátek - HC Tábor : SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle ve 14:15 - SKLH Žďár nad Sázavou - HC Písek