Plameny jedou k další přípravě do Kolína

Zveřejněno 18.08.2015 | mk
SC Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
Přát. 3, úterý 18.8.2015 18:00
SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
K O L Í N – Hokejisté žďárského SKLH dnes pokračují v sérii přípravných zápasů a poprvé pocestují na led soupeře. Od 18:00 se v Kolíně utkají s místními Kozly.

Martin Sobotka dnes odcestuje k Labi s hodně okleštěnou sestavou. Díky řadě omluvenek z pracovních či zdravotních důvodů, budou chybět bratři Střechové, Smejkal, Kaňka, Štěpánek, Kolda, Hron P., Hron J., Vítek M., Havel a Čejka. Přesto se Plameny pokusí v Kolíně napravit poslední nevydařené utkání proti Pelhřimovu.

Kozlové zahájili přípravu na ledě se zpožděním a kvůli problémům na vlastním stadionu, způsobených horkým počasím, nastoupili k prvnímu tréninku až 9. srpna a to ještě na stadionu v konkurenčním Nymburku. V neděli si Kolínští odbyli zápasovou premiéru a v Praze se utkali s Kobrou, kde se však projevilo jejich tréninkové a zápasové manko. Podstatně rozehranější Pražané si s Kozly poradili poměrně jednoznačně 6:1.

Trenér Jiří Seidl musel řešit také určité problémy s kádrem a především dvě jména mu určitě přidělala pár vrásek. Brankářská opora Kozlů Martin Sejpal se pokouší uchytit v prvoligových Benátkách a šokem bylo okamžité ukončení kariéry velice talentovaného útočníka Pavla Šifty a to bez bližšího vysvětlení. ,,Nečekal to asi nikdo, ani já. Můžu akorát říct, že končím z osobních důvodů," okomentoval své rozhodnutí dvacetiletý nadějný útočník, pro kolínské klubové stránky.

První letošní zápas Plamenů na ledě soupeře začíná na zimním stadionu v Kolíně v úterý 18.srpna v 18:00. Jeho průběh můžete sledovat prostřednictvím onlajn přenosu.

Na žďárských Bouchalkách bude dnes také k vidění hokejové zápolení. Od 15:00 sehraje přípravný zápas mladší dorost proti Třebíči a v 18:00 se střetnou junioři s Havlíčkovým Brodem.