Staňte se členem redakce hokejzr.cz nebo serveru onlajny.com!

Zveřejněno 14.08.2015 | Redakce
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Máte vztah ke sportu, či dokonce ke žďárskému hokejovému klubu? Baví vás psát sportovní články? Jste student a chtěli byste se v budoucnu pohybovat v mediálním prostoru? Pak je tu nabídka pro Vás jako dělaná a přidej se k nám do týmu!

Do našeho redakčního týmu hledáme spolehlivého člověka, kterého baví sport a zejména hokej, nedělá mu vážnější problémy český jazyk a orientuje se v práci s počítačem. Náplní práce je psaní textových onlajn přenosů z domácích zápasů žďárských Plamenů na serveru onlajny.com nebo článků, reportáží či rozhovorů na klubový oficiální web hokejzr.cz a to jak o "A" týmu, tak mládežnických kategoriích. Práce je vhodná pro studenty a naprosto ideální pro ty, kteří by se v budoucnu chtěli věnovat studiu žurnalistiky.

Stanete se součástí významné mediální společnosti eSports, která vytváří a zprostředkovává největší sportovní weby u nás i v zahraničí. Dostanete se do společnosti sportovních nadšenců, odborníků a redaktorů z celé republiky, ale také do kontaktu se známými hráči, trenéry a dalšími zajímavými osobnostmi. Ať už z klubů Extraligy nebo 1. ligy či kolegy z druholigových klubů. Nejlepší redaktoři, se pravidelně osobně účastní mistrovství světa (všech kategorií), olympijských her, a dalších významných sportovních událostí.

Možnost uplatnění budete mít i psaním onlajn přenosů ze zahraničních soutěží. Z fotbalu například z anglické Premier League, španělské La Ligy, německé Bundesligy, Ligy mistrů apod. Z hokejových přenosů ruskou KHL nebo nejslavnější ligu světa NHL a mnoho dalšího a dalších sportů.

Práce je sice honorována, ale spíše symbolicky. Jedná se o určitý drobný přivýdělek, ale rozhodně ne jako zdroj obživy. Hlavním přínosem by měly být obrovské zkušenosti a kontakty, jako brána do mediálního světa. Z tohoto prostředí již vzešla celá řada redaktorů a novinářů, kteří se prosadili v novinách i v TV. Pokud se chcete stát součástí našeho týmu a pomáhat žďárskému klubu, kontaktuje nás na telefonních číslech 608 026 444, 736 614 139 nebo na facebookové stránce klubu SKLH.