Plameny čeká důležitý zápas s Buldoky

Zveřejněno 14.02.2015 | mk
HC Řisuty SKLH Žďár nad Sázavou
32., sobota 14.2.2015 17:00
HC Řisuty - SKLH Žďár nad Sázavou RIS - ZNS
S L A N Ý – Boj o nejvýhodnější pozice před nadcházejícím play-off vrcholí a Plamenům zbývá odehrát poslední tři zápasy. V sobotu je čeká předposlední cesta na led soupeře a to do Slaného, kde se utkají s Řisuty.

V prvním letošním zápase, který se odehrál v listopadu na žďárském stadionu, vyzněl jasně pro tým z Vysočiny. Od prvních okamžiků až do závěrečné sirény, nenechávaly Plameny nikoho na pochybách, že se bude na Bouchalkách slavit. Zásadní krok k vítězství udělal SKLH již v první třetině, kterou vyhrál 4:1 a po dvou brankách přidal v obou zbývajících.

Utkání si můžete připomenout:
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Řisuty 8:2 (4:1, 2:1, 2:0)

To, jak mimořádně důležitý zápas se dnes ve Slaném bude hrát, jasně napovídá pohled na tabulku. Boj o výhodu domácího prostředí v prvním a případném posledním rozhodujícím zápase osmifinále play-off vrcholí, a do první osmičky se tlačí hned deset mužstev a mezi nimi jsou jak žďárské Plameny, tak Buldoci z Řisut.

Řisuty jsou aktuálně jedno místo pod čarou na deváté příčce, ale na sedmý Žďár ztrácí pouhé dva body. Dnešní zápas se tedy bude hrát o tzv. šest bodů. V případě vítězství si mohou již dnes Plameny zajistit téměř jisté umístění v první osmičce. Naopak, pokud nedokáží Sobotkovi svěřenci ve Slaném bodovat, zahájení play-off na domácím ledě se Žďárským hodně zkomplikuje.

Duel mezi Řisuty a Žďárem začíná na domácím stadionu Buldoků ve Slaném v sobotu 14.února v 18:00. Zápas můžete sledovat buď přímo v místě konání nebo prostřednictvím onlajn přenosu.