Nový rok zahájí Plameny v sobotu proti Jablonci

Zveřejněno 02.01.2015 | mk
SKLH Žďár nad Sázavou HC Vlci Jablonec
22., sobota 3.1.2015 17:30
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Vlci Jablonec ZNS - JBL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Sobotní večer se ponese v duchu startu 2. hokejové ligy po vánočních a novoročních svátcích a doufejme také, že výkonnostním restartem žďárských Plamenů, které závěr loňského roku zastihl v útlumu, a nyní budou chtít opět navázat na předchozí výsledky.

Hned první zápas roku 2015 nečeká Sobotkův výběr vůbec lehký soupeř. Na Bouchalky přijedou Vlci z Jablonce nad Nisou, kteří aktuálně okupují šestou příčku s tříbodovým náskokem na osmé Plameny a zápasem k dobru. Těsně před Vánoci vyprovodili Severočeši ze svého stadionu pelhřimovské Lední Medvědy vysoko 8:3, ale poslední utkání uplynulého roku se jim příliš nepovedlo, když mezi svátky doma podlehli rozjeté Bílině 2:4.

Žďár nemá s Jabloncem za poslední dvě sezóny úplně dobrou bilanci, když dva zápasy prohrál a pouze jednou zvítězil. Na druhou stranu však doposud platí, že oba soupeři vítězí na svém domácím stadionu. Stejně tak dopadlo i první letošní klání, ve kterém si Vlci po těžkém boji uhájili vítězství na jabloneckém stadionu 3:2.

Utkání si můžete připomenout:
HC Vlci Jablonec - SKLH Žďár nad Sázavou 3:2 (0:0, 3:1, 0:1)

Zápas 22. kola 2.ligy začíná na žďárských Bouchalkách v sobotu 3.ledna 2015 v 17:30. Pro ty, kteří nebudou moci sledovat tento duel přímo na stadionu, bude připraven tradiční onlajn přenos.