Semifinálovou sérii hostí Žďár - JIŽ DNES

Zveřejněno 18.03.2014 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Boj o postup mezi uchazeče o 1.hokejeovou ligu se ve středu přesouvá ze západu Čech na Vysočinu. Na Žďárských Bouchalkách se fanoušci chystají rozpoutat RUDÉ PEKLO a pomoci tím domácím Plamenům vyrovnat stav semifinálové série. Tu začal lépe Baník Sokolov, když na domácím ledě nedovolil Plachého partě ani jednou skórovat. Jde do tuhého a žďárští hokejisté potřebují podporu každého z Vás ! JIŽ NENÍ NA CO ČEKAT !

V prvním zápase ukázali Horníci, že patří mezi naprostou špičku v defenzivní činnosti a potvrdili vynikající statistiky v tomto ohledu ze základní části. Hra byla relativně vyrovnaná, obzvláště pak při hře 5 na 5 do té doby, než se Baník dostal do dvoubrankového vedení. Pak svojí skvěle zvládnutou taktickou hrou nepouštěl žďárské hokejisty do nebezpečnějších akcí a pro Sobotkovy svěřence bylo nesmírně složité dostat se do vážnějšího ohrožení sokolovské branky.

Přes velmi kvalitní defenzivní pojetí hry, má hokej v podání Baníku svoji vysokou atraktivitu. Kreativní a rychlý přechod středního pásma, pohledné kombinace, důraz v obranném pásmu, to jsou jen některé prvky, které Západočechy zdobí a které slibují na středeční večer mimořádné atraktivní hokejovou podívanou, hodnou nejlepších týmů nejvyšší amatérské soutěže.

Hokejovou podívanou na ledové ploše navíc zcela jistě opět doplní fascinující atmosféra v hledišti. Bohatá účast fanoušků je slibována i ze strany soupeře, takže i dění na tribunách bude mít svůj náboj. Ještě máme v živé paměti elektrizující atmosféru čtvrtfinálového zápasu s Vrchlabím, kdy až běhal mráz po zádech a věřme, že s narůstající kvalitou soupeře se ještě více umocní i atmosféra v hledišti.

Ta bude navíc tentokrát doprovázena nejen akustickými projevy fanoušků a diváků, ale také optickou převahou domácích barev. Klub vyzval všechny diváky a návštěvníky, aby na zápas přišli v červeném a vytvořili Sokolovu přivítání v RUDÉM PEKLE! Každý z vás může přispět.

Nenechte si ujít tento skutečný hokejový svátek, přijďte KAŽDÝ Z VÁS! Vezměte s sebou alespoň jednoho kamaráda, hoďte na sebe červený ohoz a pojďte pomoci reprezentantům našeho města vyrovnat sérii a zajistit tak minimálně ještě jeden zápas na našich Bouchalkách.

A pokud se to nepovede…, tak to berte jako příležitost poděkovat hráčům za jednu z nejkrásnějších a nejúspěšnějších sezón posledních desetiletí a rozloučit se s nimi, kdyby to nevyšlo ani v pátek v Sokolově.

Očekává se opět pořádný nápor na žďárský stadion, pokladny i parkoviště. Proto vedení klubu opět připravuje posílení vstupenkové pokladny a parkovacích ploch. Ty budou díky pochopení města znovu rozšířené o prostor autocvičiště. Navíc je ještě k dispozici parkoviště před fotbalovým stadionem a před Kulturním domem (viz mapka). Přes všechna tato opatření znovu vedení klubu vyzývá všechny návštěvníky, aby přicházeli i přijížděli na stadion s větším časovým předstihem a předešli tak tvoření dopravních komplikací a front u pokladen. Zakoupit vstupenky bude opět možné již 2 hodiny před začátkem zápasu, tedy od 16:00.

Druhý semifinálový duel vypukne na žďárských Bouchalkách ve středu 19.března 2014 v 18:00. Jestliže se nebudete moci zúčastnit tohoto vskutku mimořádného klání, bude pro Vás připraven připraven onlajn přenos.

Stav semifinále play-off:

HC Baník Sokolov - SKLH Žďár nad Sázavou 1:0 (3:0)
HC Tábor - SC Kolín - 0:1 (2:3)

Jste připraveni na PLAY-OFF?

Vylaďte se na probíhající vrchol sezóny do barev žďárských Plamenů. Jsou pro vás připravené repliky nových sad dresů v obou barevných variantách ať již hotových se jmény a čísly hráčů nebo na objednávku s možností uvedení čísla a jména dle vlastního přání. Nechybí ani velmi oblíbené minidresy, rovněž v bílém i červeném provedení. Dále jsou k dispozici klubové šňůrky na krk, týmové plakáty, trička s motivem „Hořím hokejem“ nebo s logem klubu, plamenným „Ž“. Nově také nabízíme nášivku „Ž“. Veškeré zboží můžete zakoupit, případně objednat během domácích zápasů „A“ mužstva v prodejním stánku u vchodu do haly.

Na Sokolov se speciálními puky!
Ve spolupráci se společností Yashica s.r.o. připravilo vedení SKLH opravdovou lahůdku pro fanoušky i sběratele. Při příležitostí zítřejšího semifinálového utkání bude vyrobená unikátní limitovaná série pouhých deseti kusů speciálních hracích puků. Nejrychlejší zájemci si jich část budou moci zakoupit na stánku za 190,- Kč. Ještě cennější pak bude puk pro toho šťastlivce, kterému se jej podaří získat přímo ze hry.

Unikátní puk pro semifinále 2014
Limitovaná edice speciálních puků pro semifinále bude cenným suvenýrem pro fanoušky i sběratele.